Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2020. Február 19. 14:04, szerda | Helyi

Parndorfnál egy vonat és egy kisbusz ütközött, késnek a vonatok - KÉPEKKEL

Parndorfnál egy vonat és egy kisbusz ütközött, késnek a vonatok - KÉPEKKEL

Az osztrák vasút nem fogad és nem indít vonatokat Hegyeshalom határállomásnál.

Az osztrák vasút nem fogad és nem indít vonatokat Hegyeshalom határállomásnál. A Bécs felől érkező vonatok jelentős késésével kell számolni.

A Budapest-Keleti pályaudvarról induló nemzetközi vonatok Hegyeshalomnál várakoznak majd. A Győr és Bécs, illetve Bécs és Győr közötti EuRegio vonatjáratokat nem érinti a korlátozás, de hosszabb menetidővel közlekednek. Parndorf és Zurndorf között RJX62-es vonat egy kisbusszal ütközött. Az osztrák vonalon jelentősen hosszabb eljutási idővel kell számolni.

FRISSÍTÉS: Az rj 64-es sz. müncheni vonat utasait Hegyeshalomtól pótlóbuszokkal szállítja el az osztrák vasút. Bécs felől az rj61-es vonat utasai pótlóbuszokkal érkeznek Hegyeshalomra, onnan a Keleti pályaudvarig vonattal utazhatnak.

A Keleti pályaudvarról 15:40-kor München Hbf felé induló rj68-as sz. vonat a belföldi szakaszon két FLIRT motorvonattal közlekedik Biatorbágyig, ahol az utasok átszállnak a Hegyeshalom felől érkező rj61-es sz. vonat szerelvényébe, s azzal folytatják útjukat. A Keleti pályaudvarra tartók a FLIRT motorvonatra szállnak át.

Az rj63-as sz. vonat München-Bécs felől várhatóan 70 perces, a Lehár EuroCity Bécs felől várhatóan 30 perces késéssel érkezik Hegyeshalomba.

FRISSÍTÉS: Az osztrák vasút 16 órától már fogad és indít vonatokat Hegyeshalom határállomásnál. A Bécs felől érkező vonatok még késéssel várhatók hazánk területére, a menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan, késő estére állhat helyre.

A Győrből Bruck a.d. Leitha állomásra 17:46-kor induló EuRegio vonat utasainak Hegyeshalomban egy másik vonatszerelvényre kell átszállniuk.

Címkék: railjet, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 06. 10:31, hétfő | Helyi

Elütötte a kerékpárost Mosonmagyaróváron

A gépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget az egyenesen haladó biciklisnek.

2020. Április 05. 23:18, vasárnap | Helyi

Az én városom - A vírus Isten büntetése?

Vallás és koronavírus. Bodó Zoltán atyával beszélgettünk.

2020. Április 05. 12:48, vasárnap | Helyi

Az én városom - Csak egy karnyújtásnyira

Újabb interjúval jelentkezünk.

2020. Április 03. 14:41, péntek | Helyi

Megnyitják a mosonmagyaróvári hulladékudvart

Kedden, csütörtökön és szombaton lesz nyitva a hulladékudvar.