Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2021. Március 01. 09:27, hétfő | Helyi

Parkoló autónak csapódott, majd felborult - fotók

Parkoló autónak csapódott, majd felborult - fotók

Mosonmagyaróváron a Fertősoron balesetezett egy 28 éves hegyeshalmi nő vasárnap.

A rendőrök a megye útjain egy személyi sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában.

Mosonmagyaróváron a Fertősoron, a Bauer Rudolf utca felől a Hanság utca irányába közlekedett Fiat típusú gépkocsijával egy 28 éves hegyeshalmi nő. Az útviszonyokhoz képest valószínűleg túl gyorsan hajtott. megcsúszott, és az út mellett parkoló autónak ütközött, majd gépkocsija az oldalára borulva állt meg. A balesetben a 28 éves sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy a balesetek elkerülése érdekében türelmesen, toleránsan és a szabályok betartása mellett közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 22. 11:19, csütörtök | Helyi

Kerékpárokat gyűjt a Rotary Club a házi gondozóknak

A Rotary Club Mosonmagyaróvár kerékpárokat gyűjt a városban dolgozó idősek, illetve betegek ellátását végző ápolóknak, gondozóknak, hogy megkönnyítsék a napi munkájukat.

2021. Április 21. 15:36, szerda | Helyi

Lámpás csomópont épül a város kritikus kereszteződésében

Több csomópont is megújul a jövőben, aminek célja, hogy megkönnyítsék a város közlekedését. A Cserháti utca és Malomszer kereszteződésében, mintegy 80 millió forintból jelzőlámpás csomópontot építenek még az idei évben.

2021. Április 20. 11:19, kedd | Helyi

Több mint négymillió forint értékű hamis ruhát találtak a pénzügyőrök

Hegyeshalomnál ellenőrizték a pénzügyőrök azt a kamiont, amiben több mint négymillió forint értékű hamis ruházati terméket találtak.

2021. Április 16. 16:24, péntek | Helyi

Féltékenységből verte meg barátnőjét

A napokban érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy volt barátja súlyosan bántalmazta a fiatal nőt.