Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. December 18. 14:23, kedd | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Óvjuk télen kedvencünket

Óvjuk télen kedvencünket

Fokozottan figyeljünk oda házi kedvenceinkre télen. A lakásban tartott kutyákon a téli bunda nem tud kialakulni, könnyebben megfáznak.

Egyre több lakótelepi kutya húz kabátot a télen, a szobában tartott kedvencek ugyanis jobban fáznak, mint a kertes házban lakó társaik. Sokan maguk varrják a téli szerelést, de ma már egyre több helyen lehet venni a kisállatoknak ilyen kabátot. A lakásban élő házikedvencek folyamatosan vedlenek, nincsenek felkészülve a hideg időre. Ha megtörténik a baj és ebünk megfázik, akkor azt az emberi megfázásra hasonlító tünetekből könnyen észrevehetjük. Szabadban tartott álltok esetén figyeljünk arra, hogy fekhelyük jól bélelt legyen. Azonban, ha az idő zordra fordul, vigyük őket fedett, meleg helyre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.