Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Augusztus 03. 08:22, szerda | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: police.hu

Őrizetbe vettek egy nőt és egy férfit a csepregi gyerekhalál ügyében

Őrizetbe vettek egy nőt és egy férfit a csepregi gyerekhalál ügyében

Emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek két embert a csepregi gyerekhalál ügyében - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

Február 8-án értesítették a rendőrséget arról, hogy egy csepregi családi házban gyerekholttestet találtak. Lapértesülések szerint az áldozat egy két és fél éves kisfiú volt, aki négy testvérével és szüleivel lakott együtt.

Az ismeretlen tettessel szemben indult nyomozás során márciusban egy nőt és egy férfit gondatlanságból elkövetett emberölés és kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki - olvasható a Police.hu oldalon.

A rendőrség tájékoztatása szerint az igazságügyi szakértői vélemények és a nyomozás eredményeként kedden emberölés minősített esete, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Címkék: csepreg, emberölés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.