Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Május 08. 10:16, szombat | Helyi
Forrás: Hatos és Társa Nyelviskola

Nyári nyelvtanfolyamok a Hatos és Társa Nyelviskolában-Töltse hasznosan a nyarat!

Nyári nyelvtanfolyamok a Hatos és Társa Nyelviskolában-Töltse hasznosan a nyarat!

A tapasztalt nyelvtanulók tudják, hogy megtanulni egy idegen nyelvet nem megy egyik napról a másikra…Hosszú, fáradságos munkával és kitartással azonban egyáltalán nem lehetetlen célkitűzés egy új nyelv elsajátítása. A Hatos és Társa

Első hallásra biztosan ijesztőnek tűnik napi 6 órában egy tanteremben tölteni az időt a strandolás helyett, de higgyék el, megéri...Sokan választják a tanulásnak ezt a módját, mert az intenzív forma hatékony, segít az általunk kiválasztott nyelvi szintet elérni, nyelvtani ismereteinket rendszerezni, felfrissíteni és azokat a típusfeladatokat begyakorolni, amelyekre a nyelvvizsgákon biztosan számíthatunk.
Angol és német nyelven 60 órás intenzív tanfolyamokra várjuk a jelentkezőket nagyon kedvező óradíjakkal vagy egyéb meglepetésekkel.
Bármelyik nyelvet is választjuk, egyénileg vagy tanulópárban is lehet tanulni bérletes rendszerben, amelyet saját időbeosztásunkhoz igazíthatunk.
Jól képzett, tapasztalt és rugalmas tanárokkal dolgozunk és nyelvoktatásunk kommunikatív jellegű, ami napjaink elvárásainak tökéletesen megfelel.
A fiatalabb korosztályról sem feledkeztünk meg: angol nyelvi táborok várják a 8-12 éves gyerekeket egy kis tenisszel fűszerezve, győri irodánk szervezésében.
A pontos időpontokat, az óradíjakat és az egyéb tudnivalókat a honlapunkon tekinthetik meg vagy nagyon szívesen segítünk az irodánkban is.

Várunk jelentkezését!

Elérhetőségeink:

Mészáros Éva
E-mail: evamesza@gmail.com
Telefon: 30/619-8021
Iroda: 9200 Mosonmagyaróvár, Deák tér 1.
Oktatási helyszín: 9200 Mosonmagyaróvár, Jókai u. 1.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.