Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 23. 12:35, péntek | Sport
Forrás: mti - fotó: Hungaroring

Nézők előtt rendezne Forma-1-es futamot a Hungaroring

Nézők előtt rendezne Forma-1-es futamot a Hungaroring

Száz nappal a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt a Hungaroring Sport Zrt. bejelentette, hogy nézők előtt tervezi megrendezni az idei versenyhétvégét.

A mogyoródi pálya Facebook-oldalán olvasható pénteki közlemény szerint a július 30. és augusztus 1. között majd érvényben lévő járványügyi óvintézkedések figyelembe vétele mellett szurkolók jelenlétében rendeznék a futamot.

"A jegyértékesítés folyamatban van, és abban bízunk, hogy a pandémia miatt kialakult helyzet augusztusig javul, így a pályán köszönthetjük a drukkereket, hasonlóan a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseihez" - idézte a közlemény Gyulay Zsoltot, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját. Hozzátette, kapcsolatban vannak az összes illetékes hatósággal, és az aktuálisan érvényes szabályok és előírások teljes mértékű betartása mellett fogják majd lebonyolítani a Forma-1-es Magyar Nagydíjat.

"Mindenkit arra bíztatunk, hogy regisztráljon a vakcinára és oltassa be magát, nehogy emiatt maradjon le az idei F1-es fesztiválról a Hungaroringen" - fogalmazott Gyulay Zsolt, aki kitért rá: a Mogyoródra utazó nézők 70-80 százaléka külföldről érkezik, és a verseny idején majd hatályban lévő utazási előírások lesznek rájuk érvényesek.

"Bizakodók vagyunk, hogy addigra nem lesznek problémák, de ha bármi történik, akkor a tavalyi esztendőhöz hasonlóan visszatérítjük az előzetesen megváltott belépők árát" - jelentette ki az elnök-vezérigazgató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.