Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. November 10. 10:29, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

Nem sikerült a legjobb nyolc közé jutni

Nem sikerült a legjobb nyolc közé jutni

Magyar Kupa 4. forduló FTC-Rail Cargo Hungaria – MKC SE 33:25 (14:11)

Kezdő felállás (védekező) : Szemerey – Knedlikova, Tóth, Gyimesi, Hajtai, Kopecz, Puhalák

Vérbeli elitcsapaton keresztül vezetett az útja Lajta parti kedvenceinknek a Magyar Kupa sorozat legjobb nyolc csapata közé. Az első félidőt nagy lendülettel kezdték, amivel jó időre sikerült megakadályozni ellenfelük kiteljesedését. Ehhez Tóth Gabi és Jana Knedlikova játéka egyaránt nagy segítséget nyújtott. A pihenő előtt viszont már érezhető volt, hogy a Fradi játéka összeszedettebb és határozottabb lett. Ennek ellenére a félidőt három gólos különbség mellett sikerült befejezni.

A második játékrészt ott folytatta a Fradi, ahol az elsőt abbahagyta. Sokáig domináltak, de egy ideig nem sikerült különösebben elszakadniuk a mosonmagyaróvári gárdától. A fővárosiak folytatásban tovább erősödtek és határozott játékkal tíz gólos előnyt is birtokoltak. A végjáték során színvonalas játéknak köszönhetően még sikerült kozmetikázni az eredményen és nyolc gólos különbséggel befejezni a mérkőzést. Így a mosonmagyaróvári hölgyeknek a legjobb tizenhat között véget ért az idei Magyar Kupa sorozat.

Róth Kálmán nyilatkozata: Sikerült nagyon jól kezdeni a mérkőzést, sokáig fej-fej mellett haladt. A félidő végére viszont felürüsödtek a hibák, így a játékhatékonyságunk sokat esett vissza. A második félidő közepére meglehetősen elfáradtunk, hiszen a Fradinak erősebb és hosszabb is a kispadja. Többek között ennek köszönhető, hogy ilyen mértékben megléptek tőlünk. Azt hiszem a végeredmény dicséri a csapatot, és úgy gondolom, hogy komoly erőt adhat ahhoz, hogy az őszi időszakot eredményes tudjuk hozni.

Elek Gábor nyilatkozata (FTC vezetőedző): A védekezéssel és a kapusteljesítménnyel elégedett vagyok ma is. A végén 33:21-nél már nagyon sokat cseréltem és örömteli, hogy sok fiatal játékos pályára lépett, sőt Hárfa Noémi gólt is szerzett. Azonban nagyon elégedetlen vagyok a rengeteg technikai hiba és számtalan kimaradt ziccer miatt. Igaz 33 gólt is sikerült lőnünk, de a hibák száma még mindig nagyon sok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.