Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Február 25. 11:44, csütörtök | Helyi
Forrás: MKC SE

Nagyszerű közönség előtt kézilabdázhatott az MKC SE

Nagyszerű közönség előtt kézilabdázhatott az MKC SE

Világklasszis csapat ellen léphettek pályára a lányok egy elképesztő hangulatos mérkőzésen a fantasztikus közönség előtt.

Meglepetést ugyan nem okoztak, de színvonalas, tempós és helyenként igencsak szép kézilabdát mutattak.

Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen egészen sokáig fej-fej mellett haladtunk a kiváló képességű ellenfelünkkel. Azonban a 15. perc során már az egyre növekvő fáradtság jelei látszottak a lányokon, így érthetően visszaesett a teljesítményünk. A támadások tekintetében Kiss Nikoletta vitte a prímet a félidő során.



„Már előzetesen is úgy álltunk a mérkőzéshez, hogy nincs veszteni valónk, ennek ellenére mégis kicsit meglepett, hogy milyen magabiztos és határozott kézilabdát mutattunk a mérkőzés elején. Persze, a nem mindennapi tempó később kijött rajtunk, és a 16. perctől a hátrányunk is egyre nagyobbra nőtt.” - nyilatkozta az első félidővel kapcsolatban Kiss Nikoletta.

A második játékrészt már nyitott védelemmel kezdte ellenfelünk, ami ellen sokkal nehezebb volt eredményes támadójátékot produkálni. Játékosaink ennek ellenére töretlenül mentek előre, miközben láthatóan égett bennük a ki nem múló bizonyítási vágy. Ambros Martín több taktikai elemet is tesztelt a félidő során, amikre érthető módon nem egyszerű azonnali és eredményes reakciót szolgáltatni. Így több technikai hibával játszottunk, amit aztán kíméletlenül büntethettek a győriek.



„Úgy láttam, hogy a második félidő során összeszedettebben védekeztünk, miközben a támadójátékok során több formációt is eredményesen alkalmaztunk. A részben kikényszerített technikai hibákból adódóan viszont továbbra is tudták tartották az első félidő során szerzett előnyüket a győriek” – nyilatkozta a második félidőről Csapó Kyra.

Mestermérleg

Hlavaty Tamás: Ami nagyon fontos, hogy ezúttal úgy játszottunk, ahogy azt előzetesen elterveztük. Örülök, hogy végig arra törekedtünk, hogy úgy kézilabdázzunk, ahogy a világ egyik legerősebb csapata ellen tudunk. Emellett még úgy gondolom, hogy annak nagyon örülhetünk, hogy sikerült 21 gólt lőni a meccsen.

Ambros Martín: Alapvetően elégedett vagyok a mai játékunkkal, a zárt és nyitott védekezésünk is jól vizsgázott. A meccs a hét végi BL-meccsre jó felkészülést jelentett.



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.