Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2014. Március 01. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: saját

Mutass Utat! különkiadás - Kérés érkezett Szerkesztőségünk felé...

Mutass Utat! különkiadás - Kérés érkezett Szerkesztőségünk felé...

Kedves InfoMóvár Olvasók!
Lacika vagyok, 3 éves. Azért írok most Nektek, mert Apukámmal nagy bajba kerültünk.

"Fél éves korom óta élek együtt Apukámmal, nehéz körülmények között. Anyukámról nem sokat tudok, csak annyit, hogy odavitt egy nap Apához a babakocsival és pár perc múlva már ott sem volt. Sok helyen laktunk már: nagyszülőknél, rokonoknál, panziókba, Győrben albérletben, majd egy garázsban. Voltunk itt Óváron a Családok Átmeneti Otthonában, majd onnan kikerülve újra albérletben. Apukám sokat dolgozik, hogy el tudjon látni, de ez nem mindig olyan egyszerű. Kicsi korom óta bölcsibe járok, hogy Apukám tudjon dolgozni. Nem mondja nekem, de sokat gondol arra, hogy bármit megtenne azért, hogy együtt maradjunk és mindig megfelelő felügyelet alatt legyek.
Képzeljétek, egy évig a testvéremet is nevelte, amikor ő még csak 1,5 éves volt, pedig ő nem is a fia.


Sokan próbálják bántani és kihasználni Apukámat, mert ő nagyon kedves, ügyes és segítőkész. Most is azért írok, mert legutóbbi munkahelyén, ahol december óta dolgozott, elfelejtették bejelenteni és kifizetni. A félretett pénzecskéink elfogytak, jelenleg az albérletet sem tudjuk kifizetni. Apukám két hete dolgozik egy új helyen, most viszont olyan munkahelye van, ahonnan nem tud időben hazaérni Hozzám, mire a bölcsi véget ér.


Szerencsére azonban bejelentett a Lengyári úti Családi Napközibe, így ott addig tudnak rám vigyázni, amíg haza nem ér. Apa mindenre gondol!


Hogy miért írok most Nektek?
Apukámnak lyukas a cipője, de nem tud venni másikat. Nekem is szükségem lenne új cipőre, pelekára. (Sajnos mivel sokat voltam Apával a munkába, ezért nem volt lehetőség a leszoktatásra, de igyekszem!) Nincs mosógépünk, el akarják venni az ágyat, amit kölcsön kaptunk. Ha el tudnánk költözni olcsóbb albérletbe, akkor bútorokra lenne szükségünk. Ha itt maradunk, akkor viszont pénzük nem marad ételre.


Nagyon szeretem az Apukám! És ahogy Ő mindent megtesz értem, úgy én is próbálok a lehetőségeimhez mérten segíteni neki. Ezért is ragadtam most papírt és ceruzát…


Ha tudnál segíteni, kérlek tedd meg!
Telefonszámunkat és bankszámlaszámunkat a Szerkesztőségben kiadják az info@infomovar.hu e-mail címen vagy írj üzenetet az InfoMóvár Facebook oldalára!

Köszönjük!
Sok puszit küld: Lacika
"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.