Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 04. 14:35, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

MTVA: sikeresen indult A Dal, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsora

MTVA: sikeresen indult A Dal, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóműsora

Sikeresnek értékelte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) A Dal című válogatóműsor szombati, első adását, amelybe több mint 2,5 millióan néztek bele. A produkció a saját műsorsávjában minden más tévéműsort megelőzött.

Az M1-en és a Duna Worldön párhuzamosan sugárzott adásnak átlagosan több mint egymillió fős nézettsége volt, de a legnézettebb percekben az 1,4 millió főt is megközelítette – közölte az MTVA hétfőn, a Nielsen Közönségmérés adatai alapján.
Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának első, bő kétórás műsorába több mint 2,5 millióan néztek bele, vagyis a teljes lakosság 27,5 százaléka – derül ki a mérési adatokból.
A dalválasztó interaktív showműsorban a zsűri Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettjét, Keresztes Ildikó és Rácz Gergő produkcióját, a nézők SMS-szavazatai pedig Baricz Gergőt, Gyurcsík Tibort, valamint Palcsó Tamást juttatták tovább a középdöntőkbe.
A show szombat este a saját idősávjában (20.15 és 22.20 között) minden más tévéműsort megelőzött. A műsor közönségaránya a két adón együtt 21,9 százalék lett, de a 18-49 éves korosztály körében is 15 százalék felett teljesített – szerepel az MTVA közleményében.

Címkék: Média-közmédia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország