Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 14. 17:58, szombat | Helyi

MTE-győzelem a Puskás II ellen

MTE-győzelem a Puskás II ellen

Az MLSZ előírásának megfelelően zárt kapuk mögött, nézők nélkül játszották le a Credobus Mosonmagyaróvár és a Puskás Akadémia második csapata közötti NB III-as bajnokit.

A 37. percben Bohner remekül ugratta ki a csereként beálló Tamás Attilát, aki az alapvonalig sprintelt, majd élesen középre adott. A érkező Darázs és Szabó együttes erővel a gólvonal mögé juttatta a labdát. 1-0. A Mosonmagyaróvár sokkal jobb játékkal rukkolt elő, mint egy héttel korábban, és megérdemelten győzött. Az óváriak több helyzetet is kidolgoztak, de a jól játszó vendégek megnehezítették Varga Lászlóék dolgát.

Credobus Mosonmagyaróvár – Puskás Akadémia II 1-0 (1-0)

Mosonmagyaróvár, zárt kapus mérkőzés

Vezette: Gáspár A.


Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Lakatos, Vadász, Czár, Pongrácz, Jasarevic (Tamás A., 29.), Szalka (Dobrovolszki, 87.), Darázs (Laki, 90.), Nagy K. Vezetőedző: Varga László

Puskás II: Auerbach – Körmendi, Bokros (László, 55.), Hegedűs J., Szabó P. (Papp K., 46.), Koch, Papp M., Corbu, Kiszely (Magyar, 46.), Magasföldi, Pap L. Vezetőedző: Szélesi Zoltán

Gsz.: Szabó P. (37. – öngól)

Varga László: - Megérdemelt a győzelmünk. Több olyan támadást is vezettünk, amiből gólokat szerezhettünk volna. Örömteli volt, hogy ma sokkal összeszedettebben játszottunk, mint a Komárom ellen. A jövőben törekednünk kell arra, hogy hatékonyabban fejezzük be a támadásainkat, hiszen, ha ma pontosabbak és higgadtabbak vagyunk, akkor nincs miért izgulni a hajrában.


Szélesi Zoltán: - Küzdelmes mérkőzésen a hazai csapat, egy szerencsés góllal győzött. A döntetlen reálisabb lett volna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.