Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Április 22. 18:01, vasárnap | Helyi
Forrás: saját

MTE 1904 – VÁRPALOTAI BSK 7 : 0

MTE 1904 – VÁRPALOTAI BSK   7 : 0

A hazai mérkőzésre kilátogató 250 néző hét gólt láthatott a Várpalota kapujában!!!!

A hazai mérkőzésre kilátogató 250 néző az alábbi kezdőcsapatot láthatta a pályán.:

Antal L., Kovács Zs., Mészáros P., Ladiszlaidesz P.(Ujvari T.), Németh B., Schmatovich G., Darázs A.(Karácsony P.),Hajós K., Angyal Sz, Madarász J., Szabados T.(Szabados G,) .

A mérkőzést Sándor Zoltán vezette.

A mérkőzésre kilátogató nézőknek várnia kellett a kezdésre, mert a vendég csapat nem érkezett meg időben, így szembesülniük kellett, hogy csapatunkat régi- új edző irányítja Tiba Zoltán személyében.

A kezdő sípszót követően csapatunk letámadta a vendégeket és már a 2’-ben izgalmas jelenet borzolta a kedélyeket. Németh adott jó labdát a középen érkező Scmatovichnak, aki egy cselt követően tisztán vitte a labdát a kapusra. A kimozduló kapus viszont elhúzta Smata lábát a tízen hatoson belül. A játékvezető a tízen egyes pontra mutatott, valamint kiállította a vendégek kapusát. A büntetőt magabiztosan értékesítette a sértett és a bal sarokba rúgta a labdát 1 : 0. A 7’-ben ismét gólszerzési lehetőség volt, de ismét a bíró került a meccs középpontjába. Schmatovich ugratta ki jól Németh B. aki az utolsó védőt is kicselezve próbált kapura törni, de a védő csúnyán lerántotta. Cselekményét a játékvezető piros lappal jutalmazta. A 9 főre csappant vendégcsapat, ezt követően visszaállt a saját tízen hatosa elé védekezni, de ez csapatunkat ez nem zavarta és tovább rohamozott. A 9’-ben Mészáros adott kereszt labdát a bal oldalon Ladiszlaidesznek aki pontosan adott be Smatának, aki 8 méterről a kimozduló kapus felett átemelte a labdát, de a gólvonalról a védőknek sikerült kirúgni azt. A 14’-ben Németh végzett el szabadrúgást, belőtt labdáját a védők röviden rúgták ki, így Mészáros csapott le a labdára és 17 méterről egyből kapura rúgta,de a vendég kapus bravúrral védett. A 19’-ben Szabados T. indította a jobb oldalon jól Németh B., aki szép cselek után szinte az alapvonalról a rövid sarokba vágta a labdát 2 : 0. A 24’-ben ismét Ladiszlaidesz ívelt

jól középre és a pontosan érkező Németh B. fejjel továbbította labdát 8 méterről a gólvonal mögé. 3 : 0. Ezt követően a 25’-ben Smata adott be pontosan a bal oldalról Madarásznak, aki

11 méterről a bal alsó sarokba helyezte a labdát 4 : 0. Ezt követően csapatunk nagyon szép összjátékkal tovább ostromolta a Várpalota kapuját, de rendre kimaradtak a helyzetek és ez nagyban köszönhető volt a vendégek cserekapusának, aki több lövést is bravúrral védett.

Első félidő értékelés: Csapatunk megérdemelten vonulhatott az öltözőbe, mert nagyon szép, közönséget kiszolgáló játékot játszott.

A második félidőben kicsit átalakult csapatunk, mert hármas cserét hajtott végre edzőnk, de ez

nem igazán látszott meg a csapatunkon és ott folytattuk ahol abba hagytuk az első félidőben.

Ismételten beszorítottuk az ellenfelet és próbálkoztunk, de nem sok sikerrel. A következő találatig a 70’-ig kellett várnunk, amikor kis szögletet követően Mészáros P. adta be a labdát középre. A beérkező labdára Smata csapott le és egy cselt követően 7 méterről a kapuba vágta a labdát és megszerezte az ötödik találatot 5 : 0. Ez követően fiatal játékosaink percei következtek. A 73’-ben Hajós egy gyönyörű és látványos esernyőcselt bemutatva Ujvárinak passzolta a labdát, aki 11 méterről a kapu jobb alsó sarkába vágta a labdát 6 : 0. A 77’-ben Smata játszott össze jól Madarásszal, majd Smata pontosan adott középre és a jól érkező Hajós 3 méterről rúgott a kapuba és ezzel beállította a 7 : 0 végeredményt. A mérkőzés hátralévő részében több gólszerzési lehetőségünk volt még, de sajnos nem sikerült újabb találatot elérni.

Összegzés: Csapatunk megérdemelten nyert, még annak ellenére is, hogy az ellenfél korán emberhátrányba került.

Jók: MINDENKI

Nyilatkozatok:

Tiba Zoltán: Hamar eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét, és örülök, hogy bevált a csapat és szépen kiszolgálta kilátogató nézőket. Balogh Zoltán: Eldőlt a mérkőzés kimenetele a kiállítással.

További képek a galériában:

http://www.infomovar.hu/kepek_lista/permalink:mte-1904-vrpalota-70-gratulalunk-fotozta-nagy-maria-2012-04-21/

Címkék: 1904 MTE, labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.