Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Október 11. 05:00, kedd | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Mosonmagyaróvár legújabb büszkesége, Dombi Luca

Mosonmagyaróvár legújabb büszkesége, Dombi Luca

Felettébb izgalmas és eseménydús heten van túl Dombi Luca a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club játékosa.

A múlt hét közepén hirtelen meghívást kapott a válogatott összetartásra, majd nemcsak a keretbe került a szombat esti találkozón, hanem pályára is léphetett.

„Igyekeztem kihozni magamból a maximumot az edzések alatt, ám őszintén bevallom nem igazán számoltam azzal, hogy keretben lehetek. Már az is óriási megtiszteltetés számomra, hogy behívtak a válogatottba. Délben, amikor kiderült a jó hír nagyon boldog voltam és nagyon izgultam is, hiszem mégiscsak az első válogatott mérkőzésemről volt szó.”

A Szlovénia elleni 33-22-es győztes találkozón Luca három góljával meg is hálálta Kim Rasmussen bizalmát.

„Szerencsére sok bíztatást kaptam a többiektől és segítettek abban is, hogy ne izguljam túl a helyzetet. Amikor pályára léptem már elmúlt a drukk, az első gólom után pedig már tudtam, hogy nincs miért izguljak, örülnöm kell és élvezni a játékot. Ennél jobb debütálásra nem is számíthattam volna, három góllal tudtam segíteni válogatottat és nyertünk is. Nagyon boldog vagyok!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak