Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2019. Július 15. 21:28, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

MKC: találkozás a szurkolókkal

MKC: találkozás a szurkolókkal

Az MKC már harmadik hete készül a szeptemberi bajnoki rajtra, s a rengeteg erőnléti edzés, a balatonboglári edzőtábor után most már a szurkolóknak is bemutatkozik majd az alaposan átalakult gárda.

Az élvonalbeli együttesek közül a legkorábban a Mosonmagyaróvári KC NB I-es női kézilabdacsapata kezdte meg a felkészülést.

Pénteken 17.30 órakor az UFM Arénába szurkolói ankétra várja a klubvezetése a népes MKC-tábort, ahol aztán beszámol a változásokról, a célokról, az aktuális témákról. Ezt az alkalmat egyébként a szurkolói egyesület toborzásra is kihasználja, hiszen a B-közép várja azokat a fiatalokat, akik szívesen csatlakoznának az immáron országos hírű csoportjukhoz.

Az ankétot követően, a pályán is láthatják kedvenceiket a szurkolók, hiszen 18.30 órakor, idei első előkészületi mérkőzésén, a cseh-szlovák közös extra liga egyik élcsapatát, a Duslo Sala együttesét fogadja az MKC. (A mérkőzés után egyébként közös fotózásra és aláírásgyűjtésre is lesz lehetőség.) Erre a találkozóra ingyenes a belépés, nem úgy a jövő hétfőn 18.30 órakor kezdődő MKC-Dél-Korea mérkőzésre, amelyre ezer forintos egységáron juthatnak be az érdeklődők, s amelyre elővételben már több, mint ötszáz belépő elkelt.

A Lajta parti csapatban ezúttal mutatkozik be a brazil világbajnok de Souza, a román válogatott Popa, a junior EB-ezüstérmes kapus Ferenczi, a fiatalok közül Lancz, Lázár és Paróczai, s várhatóan pályára lép a bokasérüléséből felépülő szlovák válogatott, Holesova is.

A csapatkapitány Tilinger által vezérelt együttesből biztosan hiányozni fog még a sérült Gyimesi és Szarkova, valamint a győri U19-es Európa-bajnokságon menetelő magyar válogatott két mosonmagyaróvári tagja, Herczeg és Kellermann.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 09. 09:00, hétfő | Helyi

Az évtized kiállítása a Cselley-házban

A legnagyobb magyar festő remekművei érkeznek a Cselley-ház megújult kiállítótereibe. December 14-től látogatható a Munkácsy-kiállítás

2019. December 09. 08:00, hétfő | Helyi

MKC Karácsony - jótékonysági mérkőzés

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az idei évben is megrendezi a már hagyományos karácsonyi ünnepségét.

2019. December 09. 00:00, hétfő | Helyi

Igazgatási szünet rendje a Városházán

Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendhez igazodva az alábbiak szerint alakul:

2019. December 09. 00:00, hétfő | Helyi

Menetrendmódosítás december 15-től

A Volánbusz több településen és települések közötti járat útvonalán módosít 2019. december 15-től.