Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.

Az előadás február 29-én, csütörtökön 17 órakor kezdődik.

Igazi Barbara bő tíz éves műszaki területen szerzett felsővezetői tapasztalattal indult a segítői pályán, a szakmai és egyéni továbbfejlődésre a kulcsot az önismeret és a pszichológia területén találta meg. Kiváló eredménnyel végezte az Érzelmi intelligencia fejlesztő - Személyiségfejlesztő képzést, hivatássá vált számára a fejlesztői szakma.


Érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését gyászfolyamat követi. Sokan nem tudják, de ugyanez a folyamat zajlik például a válás, a költözés, a családalapítás, a vetélés, az egészségi állapotunk változása, a munkahely elvesztése során is: összességében 40 olyan életesemény történhet velünk, amelyeket gyászfolyamat követ. A Mit kezdjünk veszteségeinkkel? című előadáson az érdeklődők megismerkedhetnek a Gyászfeldolgozás Módszerrel, egy cselekvésprogrammal, amely hozzásegít, hogy feldolgozzuk a veszteségeinket. Tisztázásra kerülnek a gyásszal kapcsolatos tévhitek, a tipikus gyászreakciók. Szóba kerülnek a feldolgozatlan veszteségek testi és lelki következményei is.

„A gyász normális és természetes, de nem vagyunk felkészülve a kezelésére...a gyász a szíveket töri össze, nem a fejeket."


Az előadásra a belépés díjtalan.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.