Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. November 02. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: Global Ausztria

Mindenkinek vannak álmai....

Mindenkinek vannak álmai....

A te fejedben is biztosan komplett tervek sorakoznak, hogy mit is kezdesz majd az életeddel, amikor a mindennapos munkába rohanás helyett végre elkezdesz figyelni egy kicsit magadra is....

Amikor az emberek a nyugdíjas éveikre gondolnak, sokan az unokákkal való játékot, a vidék nyugalmát, utazásokat, gondtalan horgászgatást, felhőtlen pihenést és hasonlókat képzelnek maguk elé. Ám ezek sajnos nem hullanak csak úgy az öledbe.
Ha kiszámolod, mekkora állami nyugdíjra számíthatsz, hangos csörömpöléssel törnek darabokra ezek a szép ábrándok.

A legtöbben talán még bele sem gondoltak, hogy jelenlegi fizetésüknek csak egy kis részét kapják majd meg idős korukban – ha egyáltalán megkapják. Most éppen úgy tűnik, hogy még nagyjából 20 évig kitart a magyar nyugdíjrendszer a jelenlegi formájában, de 2035-ben már jelentős változtatásokra lesz szükség. Mivel az állami nyugdíjrendszer az úgynevezett felosztó-kirovó elven működik (azaz amit befizetünk járulék formában, azt még abban a hónapban kiosztják az aktív nyugdíjasoknak), a munkáddal generált nyugdíjjárulékod nem juttat közelebb időskori céljaidhoz. Nem vagy köteles kizárólag a nyugdíjrendszerre támaszkodni. Létezik megoldás, amely segít megvalósítani az idős korodra ütemezett terveidet. Független az állami nyugdíjtól, ezért a befizetett összegek valóban a te jövődet szolgálják, vagyis nem az éppen nyugdíjas státuszú lakosok havi járandóságát finanszírozod belőle.

Szóval, ha már elképzelted magad a verandán, és megérett benned az elhatározás, hogy már most tenni akarsz idős korod kényelméért,találkozzunk egy nyugdíjtanácsadáson, és beszéljük át egy kávé mellett, mi kell ahhoz, hogy megvalósíthasd az álmaid.
2016. december 31-ig I N GY E N E S nyugdíjtanácsadással segítünk eligazodni a nyugdíjrendszer útvesztőiben! Keresd irodánkat bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Személyesen: Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos utca 14.
Telefonon: +36 70 316 6693 vagy jelentkezzen az alábbi linken:

Facebook:https://www.facebook.com/globalausztria/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.