Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Július 22. 11:33, csütörtök | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Mindenki a dobogón!

Mindenki a dobogón!

Majdnem teljes sikerrel koronáztuk meg mindkét versenyzőnk kedvenc versenyét, a Székesfehérvár-Veszprém Rallye-t, hiszen mindketten a dobogón végeztek, igaz, „csak” a 2. és 3. fokán.

Reméljük, még idén összejön az 1. és 2. foka is a dobogónak, ha egyszer minden jól sül el és senki nem hibázik, akkor nem is elérhetetlen ez a cél.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Ismét jól indult a verseny, Friciék vezettek, Kristófék is a 4. hely környékén autóztak. Bár nehezek voltak a körülmények az esőzések miatt és bármikor benne lehetett egy hiba egy nagyobb pocsolyában, amiket Kristóf az elején a kelleténél kicsit jobban tisztelt, nem volt még tapasztalata ilyenekhez a lőtéren eddig.

Mindkét autó remekül működött, de aztán jött egy hiba Fricitől, aminél a féltengely is eltört, így picit több, mint 1 percet veszítettek, amivel az 5. helyen fordultak, míg Kristófék már ekkor elfoglalták a dobogó 3. fokát.

Másnap Frici tudott gyorsulni és hamar a feljött a 3. helyre, letaszítva ezzel pont Kristófékat a dobogóról, aki a sáros részeken nem találta a megfelelő tapadást, de szerencsére nem ment bele felesleges kockázatokba. Mindketten a Power Staget akarták megnyomni, de Hadikék sajnálatos balesete miatt törölték a szakaszt, hál istennek azonban csak az autójuk sérült Bandiéknak. Így Friciék végül a 2., míg közvetlenül mögöttük Kristófék a 3. helyen végeztek a versenyen.

Kristófék ezzel 3.-ak a bajnokságban és még Friciék sem esélytelenek az 5. helyen.
Egy kis szünet, aztán ismét aszfalt következik, a Vértesbe látogat el a mezőny.

A Ritmus ASE együttműködő partnerei:

Multifilm SFX Kft., CS-Process Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend Kft., VPT Caravan., Autóflex Kft., Krisped Kft., Multiprogres B.R. Kft., All4office Kft,Droidx Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt., ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kft., Aqua-Start Kft., Copy and More Kft., CATA, FALMEC.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.