Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Június 14. 04:44, kedd | PR

Miért pont (k)ő?

Miért pont (k)ő?

A válasz sokunk számára teljesen egyértelmű. Mi, akik már tapasztaltuk, hogy a természet milyen változatos és megismételhetetlen gyöngyszemeket képes alkotni, nem gondoljuk, hogy a kő rideg, komor. Naponta csodáljuk szépségét, amikor a re

Amikor kinyitom a különféle nagyáruházak promóciós újságait, melyek a legjobb áron, a legjobb minőséget kínálják mindig, minden körülmények között, elgondolkodom. Mindenféle minőségi kritika nélkül, de biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb is? Talán igen, talán nem, de abban biztos vagyok, hogy sokan megalkuszunk, mivel egyrészt nincs időnk utánajárni, másfelől úgy gondoljuk, egyéb megoldás szóba sem jöhet, hiszen ami nem tucat, az manapság már luxus.

De akkor mi van az egyedi elképzelésekkel, mi van azzal a ténnyel, hogy a lakás, amiben élünk, minket tükröz, hogyha a szomszéd konyhájába lépve ugyanaz a látvány fogad? Ennyire egyformák lennénk? Nem, nem hiszem, ezért büszkén tapasztalom, hogy mind többen jövünk rá, hogy egy kicsit nagyobb ráfordítással, sokkal inkább a magunk képére formálhatjuk az otthont, amelyben élünk, és amelyben gyermekeinket kívánjuk felnevelni.

De mik is a lehetőségek? A folytatásból kiderül...

Folytatás nemsokára!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.