Városlista
2021. április 19, hétfő - Emma

Hírek

2012. Január 09. 07:49, hétfő | Sport
Forrás: FFT-goal.com

Miért nem örült a góljának Ronaldo? - VIDEÓ

Miért nem örült a góljának Ronaldo? - VIDEÓ

A Real Madrid tegnap este 5–1-re legyőzte a Granadát a spanyol bajnokságban. Az utolsó madridi gólt Cristiano Ronaldo szerezte, aki képtelen volt akár a legcsekélyebb gólörömre. Vajon miért?

„Nincs vele semmi gond, jól van!” – mondja Sergio Ramos. „Egy olyan profi futballista, mint Cristiano tapasztalatával elképzelhető, hogy bosszús lehet, ha nem jönnek össze neki a dolgok. Mindannyian tudjuk, hogy a csapatot teljes erejéből szolgálja, és a gólja utáni gesztus csak a méreg jele volt, semmi más.” – mondja Aitor Karanka. De mi az igazság?

Cristiano Ronaldo messze van a csúcsformájától. A Málaga elleni kupameccsen képtelen volt gólt lőni és a Granada elleni is csak a hajrában volt eredményes, mikor már bebiztosította a győzelmét a Real. Ronaldo egyelőre hallgat arról, miért nem volt hajlandó örülni a góljának. Vajon meddig...

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 16:12, hétfő | Sport

Dobogóval mutatkoztak be Vogel Adriék a magyar márkakupában

Harmadik hellyel kezdte meg a raliszezont a 2020-ban háromszorosan is az Év magyar női autóversenyzője címmel kitüntetett Vogel Adrienn.

2021. Április 15. 16:56, csütörtök | Sport

Igyekezni fogunk, azt megígérem!

Régről ismert pályákon fog harcba szállni az idő és a sporttársak ellen Kronome Ákos, és hű navigátora a Boldogkő ralin.

2021. Április 15. 12:31, csütörtök | Sport

Megpróbálunk majd a maximumon menni!

Igazi legendás pályákon kilenc gyors vár a Juhász Csabira és régi-új navigátorára három különböző szakaszon, a Boldogkő ralin.

2021. Április 15. 11:06, csütörtök | Sport

Hasznos kilométereket gyűjtöttünk!

Kategóriájuk ötödik helyén ért célba a Sopia-NET Orfű Rally az Intercars Kupáért versenyen, az Ifj. Szőke András - Gyabronka Miklós Rally páros.