Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. November 18. 12:59, hétfő | Helyi
Forrás: saját

Mi történt a nagy Rock&Roll szombaton?

Mi történt a nagy Rock&Roll szombaton?

Beszámoló a VI. Óvár Kupáról

Újabb interjú az InfoMóvár oldalán. Beszélgetőpartnerünk Bognár Csaba a Pulzus TSE edzője:

Milyen eredménnyel zárult szervezői szemmel a VI. Óvár Kupa?
Számos visszajelzés alapján nyugodtan kijelenthetem, hogy szervezőként kitűzött legfontosabb célunkat elértük, azaz ismét egy rendkívül hangulatos, magas színvonalú versenyt sikerült lebonyolítanunk, ahol mind a táncosok, mind a nézők nagyon jól érezték magukat és ez a versenyen uralkodó jókedvben meg is mutatkozott. Ezt látva mindannyian azt mondtuk, hogy az a fajta hangulat, amelynek ott részesei voltunk, bőven megérte azt a fáradtságot, ami a rendezvény előkészítésével és lebonyolításával együtt járt.

Kik, milyen helyezéssel távoztak a versenyről?
Azt hiszem a legegyszerűbb, ha kategóriánként most csak a dobogós helyezést elérteket sorolom fel, de nem szabad megfeledkezni egyetlen versenyzőről sem, akik nagyszerű teljesítményt nyújtottak a selejtezők és a döntők folyamán is – az egyesület honlapján ( www.pulzustse.hu ) egyébként megtalálható a hivatalos versenyjelentés, ahol részletes eredmény olvasható.
Children páros:
1. Szabó Áron Benedek - Cselédi Lili
2. Asbóth Barnabás-Németh Zorka Dorka
3. Kovács Róbert-Borbás Linda
Serdülő páros:
1. Tibold Márton-Tibold Eszter
2. Baumgartner Dániel - Babos Dominika
3. Halmosi Milán – Kelemen Fanni
Junior páros:
1. Glaser Márton – Lisz Barbara
2. Halmosi Krisztián – Kiss Roberta
Felnőtt „C” páros:
1. Visnyovszky Gergő – Hegedűs Fanni
2. Petri Márió – Czendrei Luca
3. Poór András – Szalánczi Viktória
Children nagyformáció:
1. Megarock
2. Kék Villám
3. Monster High
Junior nagyformáció:
1. Space Jam
2. Ördögfiókák
3. Baby Dolls
Children kisformáció:
1. Celli Manók
2. Popcorn
3. Csillagos 5-ös
Junior kisformáció:
1. Szőke Ördögök
2. Angel Smile
3. Párduc Rock
Felnőtt kisformáció:
1. Dumás Team
2. Lipstick
3. Prodigy Project
Felnőtt nemzeti kisformáció:
1. The Core
2. Dangers
3. Csa-Jók
Egyesületünk versenyzői városunkat és környékét képviselve a délelőtti utánpótlás versenyen mini páros kategóriában 2. helyet (Körtvélyesi Bence - Kárpáti Laura), children kisformációban 3. helyet (Zseni babák), míg kislány páros kategóriában pedig 7. (Tuba Regina-Mikulás Emese), 5. (Kósa Elizabet - Gyarmati Vivien) és 4. (Molnár Regina- Swanner Zsófia) helyezéseket értek el.
A területi versenyen junior kategóriában a dobogó legfelső fokára állhatott Glaser Márton – Lisz Barbara párosunk, míg junior kisformációban a 18 induló csapatból a zsűrít a döntőben megosztó Flowers (Fazekas Fanni, Korcz Klaudia, Körtvélyesi Lili, Kulacs Petra, Lisz Barbara, Lisz Veronika) formációnk – volt, aki 2. helyre szánta őket – a 6. helyezést érte el.


Papírforma szerint alakult a verseny vagy voltak meglepetések?
Az eredmények tekintetében vegyesen alakult a verseny. Természetesen voltak a ranglista alapján jósolt eredmények, amik be is igazolódtak, de jó néhány kategória végeredményét illetően viszont meglepetésben volt részünk.
A lebonyolítást nézve azonban mindig előfordulnak - az alapos előkészítéstől függetlenül – kisebb, váratlan problémák, amelyekre mindig kihívásként tekintünk és igyekszünk őket minél gyorsabban orvosolni.
Idén a verseny hetében derült ki, hogy az egyik pontozóbíró még se tud részt venni, de ő saját maga intézte el a helyettesítését. Hasonló gondunk volt a sportorvossal, de az utolsó pillanatokban szerencsére sikerült találnunk, olyat, akinek semmilyen programmal és ügyelettel nem ütközött a verseny időpontja.
Sajnos elég esős volt az idő szombaton, és a sportcsarnok egyik tetőablaka nem záródott rendesen, így egy kisebb ponton egy-két csepp beesett, de ezt folyamatosan figyeltük és töröltük, így ez se okozott gondot.
Mindezek ellenére a versenyt sikerült nagyszerűen lebonyolítani, és a versenyfelügyelők sem találtak semmi problémát, úgyhogy hivatalosan is minden előírásnak megfelelt a verseny.

Mit jelent ez a jövő évre nézve?
A verseny sikerét követően úgy döntöttünk, hogy november 30-ig beadjuk a 2014-es évre a versenyrendezési kérelmet egy országos méretű verseny megrendezésére, amelyre minden esélyünk megvan, így már csak a Magyar TáncSport Szakszövetség pozitív elbírálásában kell bíznunk.

Mennyire voltatok megelégedve a közönséggel? :)
Az elején a műsorvezetőnek ösztönöznie kellett még a nézőket a szurkolásra, - de ezt betudtuk annak, hogy pont szieszta időszakban kezdtük meg a versenyt – a későbbiekben azonban mindenki belejött a tapsolásba és buzdításba, így a versenyzők is nagyobb magabiztossággal léptek a „színpadra”. Azt gondolom, hogy nagyszerű közönséggel volt az idei évben is szerencsénk.

Kiknek szeretnétek köszönetet mondani?
A versenyzőknek, edzőknek, szülőknek és szervezőknek természetesen, akiknek ez a verseny nagyon sokat jelentett. Külön köszönetet szeretnék mondani kiemelt támogatóinknak, az UFM Bt.-nek, Mosonmagyaróvár Város Önkormányzatának, Mosonudvar Önkormányzatának, a Móvár Printnek, a Török Virág és Esküvői Dekorációnak, a Darnó Húsnak és Lipóti Pékségnek, illetve médiatámogatóink közül az Info Móvárnak, akik lehetőségeikhez mérten a lehető legtöbbel segítették a verseny sikerét, továbbá minden további szponzorunknak, akik a rendezvény programfüzetében és az egyesület honlapján feltüntetésre kerültek.
Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk majd támogatóink segítségére, hogy egy újabb sikeres verseny által együtt öregbíthessük városunk és környékének hírnevét.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.