Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Július 08. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Rajkai Takarékszövetkezet

Mi ott leszünk….és Te? Bulizd át az EFOTT-on a hétvégét csupán egy napi jegy áráért!

Mi ott leszünk….és Te? Bulizd át az EFOTT-on a hétvégét csupán egy napi jegy áráért!

Nyiss most nálunk TakarékPont Gyorsítás számlacsomagot ingyenes MasterCard® PayPass™ TaPasszal* és az EFOTT hétvégi jegyéhez egy napijegy áráért juthatsz hozzá!

Miért érdemes számlacsomagot nyitnod?
• A Gyorsítás számlacsomag havi díja csupán 149 Ft, mely tartalmazza:
- a kibocsátott MasterCard® Unembossed PayPass™ főkártya éves díját,
- a havi számlavezetési díjat,
- az Internetes bankolás belépési és havi díját, illetve
- a havi első saját vagy integrációs ATM-en végrehajtott készpénzfelvétel díját.
• A mini bankkártyaként működő MasterCard® PayPass™ TaPasszt 0 Ft-os első kibocsátási díjért igényelheted számlacsomagodhoz. Ragaszd fel a kedvenc cuccodra, pl. a mobilodra és országszerte több ezer elfogadóhelyen fizethetsz vele kényelmesen, érintés nélkül!

• Az új számlacsomagodhoz 2012. július 6-ig kedvezményes EFOTT hétvégi jegyvásárlásra jogosító kupont kapsz, melyet elővételben az EFOTT jegyértékesítési pontokon, illetve az EFOTT helyszínén, Velencén tudsz beváltani. Ezzel akár 5.500 Ft-ot is meg tudsz takarítani!

• Ha az EFOTT-on használt Fesztiválkártyádat az EFOTT-ot követően 2012. július 31-ig a számlavezető TakarékPont fiókodban adod le, akkor a kártyabérleti díjon felül 1.000 Ft kerül jóváírásra TakarékPont fizetési számládon, amit bárhol elkölthetsz!
Keresd a Rajkai Takarék fiókjait, melyek listáját az ATM és fiókkeresőben találod meg!
http://www.rajkaitakarek.hu/rajkaitakarek/hu.html#atm-es-fiok-kereso
További információt a www.efott.hu oldalon találsz!

* Az akciót új ügyfeleink új TakarékPont Gyorsítás (havi számlacsomag díja: 149 Ft/hó) vagy Haladás számlacsomag (havi számlacsomag díja: 339 Ft/hó) nyitásával vehetik igénybe, melyhez egyidejűleg MasterCard® PayPass™ TaPasszt is igényelnek 2012. június 1. és augusztus 31. között. (Új ügyfél: az a természetes személy, aki még nem rendelkezik a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézeteknél lakossági bankszámlával.) Az akció részletei a számlacsomag és bankkártya akciók főbb kondíciói c. dokumentumban olvashatók.


Az akció igénybevételéhez a TakarékPont Gyorsítás/Haladás számlacsomaghoz kapcsolódó fizetési számlán 2.000 Ft nyitóösszeg elhelyezése és Hűségnyilatkozat aláírása szükséges, melyben az ügyfél vállalja, hogy 12 hónapig nem szünteti meg a TakarékPont Gyorsítás/Haladás számlacsomaghoz kapcsolódó fizetési számláját illetve, hogy a számlacsomaggal kapcsolatban a 12 hónap alatt felmerülő költségekre, díjakra fedezetet biztosít. Amennyiben az ügyfél a 12 hónap alatt megszünteti a fizetési számláját vagy a Hitelintézet tartozás miatt ezt felmondja, úgy 5.000 Ft számlamegszüntetési díj megfizetésére köteles.


Jelen hirdetés nem teljes körű. A TakarékPont Gyorsítás és Haladás számlacsomagok kondícióit, a szerződéskötési feltételeit, havi díját, valamint a TakarékPont MasterCard® PayPass™ TaPassz kibocsátási díját és egyéb díjtételeit a TakarékPont hálózatban résztvevő Hitelintézetek által közzétett mindenkor hatályos Hirdetmények, Üzletszabályzatok, valamint a www.takarekpont.hu oldalon található további ismertetők tartalmazzák.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.