Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2016. Július 14. 23:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Rajkai Takarék

MFB Pont Mosonmagyaróvár

MFB Pont Mosonmagyaróvár

A következő években több százmilliárd forintnyi uniós fejlesztési forráshoz juthatnak hozzá a kis- és közepes vállalkozások különféle gazdaságélénkítési programok keretében.

A pályázati programok kivételes lehetőséget jelentenek a vállalkozások, így az Ön vállalkozása számára is a régóta tervezett beruházások, fejlesztések elindításához.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az új uniós vagy fejlesztési támogatások és a kapcsolódó hitelprogramok közvetítésének jogát Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet is elnyerte, ennek köszönhetően egyedülálló, új szolgáltatással bővül a hitelintézetünknél elérhető pénzügyi konstrukciók köre:

2016. július 15-én, pénteken a mosonmagyaróvári Vállalkozói fiókunkban (9200 Mosonmagyaróvár, Palánk u. 8.) megnyílik a város első MFB Pontja, ahol a következő hónapokban folyamatosan jelennek meg a különböző típusú támogatási- és hitellehetőségek. Engedje meg, hogy röviden bemutassuk, milyen előnyöket jelent ez Önnek, illetve vállalkozásának!

Mi az az MFB pont?
Az MFB Pontok egy országos, több száz pontból álló közvetítői hálózatot jelentenek, amelyeken keresztül a Magyar Fejlesztési Bank célba juttatja az uniós, visszatérítendő fejlesztési forrásokat. Az ország egész területén folyamatosan létrejövő MFB Pontokon a vállalkozások olyan kedvező feltételekkel juthatnak forrásokhoz, amire Magyarországon még nem volt példa. A korábbi 6-9%-os ügyfélkamatok helyett akár NULLA százalékos kamattal is igényelhető visszatérítendő pénzügyi eszköz. Az MFB a hiteltermékek feltételrendszerét úgy alakítja ki, hogy azok is hozzáférhessenek az új támogatásokhoz és hitelprogramokhoz, akiknek korábban erre nem volt lehetőségük.

A támogatások kihelyezéséhez kapcsolódó feladatokat – a pályázatok kezelését, a szerződéskötési feladatokat, a kapcsolattartást és a források felhasználásának ellenőrzését – az MFB Pontok üzemeltetésének jogát elnyert hitelintézetek látják el. Ennek köszönhetően Rajkai Takaréknál a jövőben folyamatosan bővülő számú, különböző célra igénybe vehető termékeket érhet el:

• Többféle hitelprogram, amelyeknek lényege, hogy különféle célokra akár 0%-os hitel érhető el a vállalkozások és a lakosság számára egyaránt.
• Többféle kombinált hiteltermék, amelyek ötvözik az alacsony kamatozású hitelek, illetve a vissza nem térítendő támogatások előnyeit.
Mikortól és milyen módon érdeklődhet nálunk?

Részletes információkkal várjuk érdeklődését az alábbi elérhetőségeken:
• Az országban az elsők között Sopronban, Mosonmagyaróváron, Csornán, Rajkán működő MFB pontunkon.
• Várjuk hívását az MFB infó vonalunkon a +36 96 205 030 telefonszámon.
• Látogassa meg honlapunkat, a www.rajkaitakarek.hu címen!
• Konkrét kérdéseit, érdeklődését az kozpont@rajka.tksz.hu e-mail címen várjuk.
Az első program mikro-, kis- és középvállalkozásoknak már elérhető!
Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése Hitelprogram

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.