Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Május 22. 16:46, vasárnap | Belföld

Merész húzás: jön a Mini Rocketman

Merész húzás: jön a Mini Rocketman

Nemcsak bébibálnákat tenyészt a BMW a Mininél: megnyomták az igazán mini Mini tervezésének az indítógombját is.

Nem tudni, mit vesznek át a Rocketman tanulmányautóból a szériába, de az biztosnak tűnik, hogy lefelé is bővíteni fogják a Mini-családot.

Egyre csak szaporodnak a Mini-emblémás mutánsok: a furgonszerű Mini Clubman és az óriásbébi Countryman után végre lefelé is lépnek az angol márkát futtató németek. Úgy tűnik, annyira jól sikerült a szondázás a Rocketmannel, hogy nem tologatták sokáig a projektet, rábólintott a vezetőség a szériamodell tervezésére.

A 2014-re várható mini Mini nagyjából akkora lesz, mint az 1959-es ős, viszont helykínálatban nem éri el a legendás előd szintjét. Trükközéssel, vagyis a két első ülés eltolt helyzetével be lehet ugyan gyömöszölni három felnőttet az utastérbe, de a negyedik utas helye a 3 1-ből már bevallottan inkább csak gyerekeknek való.

Igen valószínű, hogy a régóta emlegetett háromhengeres BMW motorcsalád benzines és dízel sarja kap majd helyet a csodálkozó tekintetű törpe orrában, de az sem kizárt, hogy lesz teljesen elektromos változat is. Ha hozza a Miniktől megszokott mókafaktort és műszaki színvonalat, csak sikersztori lehet a Rocketman.

Címkék: undefined

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére