Városlista
2021. március 9, kedd - Franciska

Hírek

2020. December 18. 10:01, péntek | Helyi

Melegvíz mérőóra állásának bejelentése

Melegvíz mérőóra állásának bejelentése

A VÜF december 15-e után küldi ki a hagyományos mérővel rendelkező fogyasztóknak, a melegvíz elszámoláshoz szükséges leolvasó lapokat.

• A hagyományos, nyomtatott leolvasó lapot az azon feltüntetett határidőig kell visszajuttatni az ügyfélszolgálatnak

• A Városüzemeltető és Fenntartó Kft. honlapján regisztrált felhasználók – a honlapra történt bejelentkezést követően – a felső menü Felhasználó > Online űrlapok > Melegvíz mérőállás bejelentés menüpontra kattintva, a megjelenő űrlapon keresztül is beküldhetik a kért adatokat. Az űrlap kitöltését segíti, ha a bejelentkezést követően a Felhasználó > Saját profil menüpontnál, saját személyes adatainál, a „Távhő profil” adatcsoportban eltárolja az űrlap kitöltéséhez szükséges adatokat (Név, Lakóhely, Cím, Felhasználó azonosító, Mérő gyári száma).

• Rádió távleolvasású melegvízmérővel rendelkező felhasználóknak semmi teendője nincs, mert ezen mérők leolvasását munkatársaink a lakásba való bejutás nélkül olvassák ki az e célra szolgáló eszközzel.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 18:24, hétfő | Helyi

Hamarosan PCR tesztet is végez az Oxy-Mov Bt.

PCR típusú tesztelésre is lehetőség lesz március 11-től az Oxy-Mov Bt. mentőautójában.

2021. Március 05. 17:59, péntek | Helyi

Előzetes időpont után látogathatók a NAV ügyfélszolgálatai

Előzetes időpontfoglalás után fogadják az ügyfeleket a NAV központi ügyfélszolgálatain. Az egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintézése, a csekkigénylés és a beadványok beadása időpontfoglalás nélkül is intézhető.

2021. Március 04. 17:19, csütörtök | Helyi

Bezárnak az üzletek, az óvodák és az általános iskolák

Szigorít az intézkedéseken a kormány - jelentette be a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2021. Március 04. 14:03, csütörtök | Helyi

Az alsónadrágjában is drog volt

Testvére nevével igazolta magát és bevallotta, hogy drogozott az a 26 éves mosonmagyaróvári férfi, akit Győrben, a 85-ös főút és az M1-es autópálya kereszteződésében lévő körforgalomnál állítottak meg a rendőrök.