Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Szeptember 07. 19:21, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - fotó:hungarospa.hu

Megvannak Az év fürdője nyertesei

Megvannak Az év fürdője nyertesei

A Hungarospa Hajdúszoboszló, a Demjéni Termál Völgy, és a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont lett a három nyertese az idei Az év fürdője versenynek - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

A termalfurdo.hu által a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával immár harmadszor megrendezett szavazáson június 1. és augusztus. 31 között, három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát. A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett.

Az év fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is. Medencéje 6200 négyzetméteres vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, a strand területén található csúszdaparkban 15 különféle pályából lehet választani. A fürdő az idén ismételt, hiszen 2015-ben is rá szavaztak a legtöbben.

Az év feltörekvő fürdője a Demjéni Termál Völgy a tavalyi versenyben a harmadik volt kategóriájában. Népszerűségét szintén sokoldalúságának köszönheti: barlangfürdő, gyógyfürdő és aquapark is várja a hevesi településen a vendégeket.

A V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont úgy szerezte meg a győzelmet a legkisebb fürdők kategóriájában, hogy tavaly még a TOP 15-ben sem szerepelt. A szentendrei uszoda Magyarországon elsőként kapta meg a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos minősítését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.