Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Szeptember 18. 03:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Megtisztították a parkot

Megtisztították a parkot

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ebben az esztendőben is csatlakozott az országos TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióhoz, amely ma hazánk legnagyobb önkéntes mozgalma.

Idén immár hetedik alkalommal hívták életre a rendezvényt, amelyhez az MKC is évről-évre csatlakozik. Ezen a pénteken a felnőtt csapat tagjai ragadtak kesztyűt és szemeteszsákot és megtisztították a Wittmann Antal parkot.

„Sokkal többször kellene ilyet akciót szervezni – mondta el Bognár Róbert vezetőedző. -Ha folyamatosan oda tudnánk figyelni a környezetre, most lehet, nem lenne mit összeszedni. Jelenleg a csapattal vagyunk, de számomra magánemberként is fontos ez a fajta önkéntes munka. A gyermekeimmel is rendszeresen veszünk részt Győrság környékén, ahol lakunk ilyen akciókban. Meg akarom tanítani nekik, hogy óvjuk azt, amit a természet adott. Itt élünk és látjuk, hogy sajnos kevesen figyelnek oda a környezetre, legalább mi tegyünk ellene.”

„Fontos dolog miatt vagyunk itt a parkban, de számunkra ez egy jó csapatépítő program is az első hazai bajnoki előtt – mesélte el Hajtai Vanessza. - Bejártuk a számunkra kijelölt útvonalat és összeszedtünk mindent, amit találtunk. Számomra fontos, hogy rend és tisztaság legyen körülöttem. Rossz volt látni, hogy sokan nem figyelnek oda a környezetünkre, és elszörnyülködtünk rajta mi minden volt szétszórva a parkban. Tenni kell ez ellen!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.