Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Március 06. 17:34, szerda | Helyi

Megszállta a gépemet az ördög!

Megszállta a gépemet az ördög!

Újraindul, lefagy, ablakok cikáznak és villódznak ide-oda. Hol gyors, hol lassú. Néha szelíd, de olykor vad.

Köpködi ránk a hibaüzeneteket, melyek nagy részét még csak nem is értjük. Telefonos segítséget kérünk ismerőseinktől, de még így sem jövünk rá, mi lehet a baj. Hiszen mi mindent jól csináltunk. Biztosak vagyunk abban, hogy az ördög bujkál processzorunk sötét bugyraiban.

Nem túlzok, ha azt állítom, aki használ számítógépet már tapasztalt valami hasonló jelenséget. Ezt több kevesebb sikerrel megpróbálta orvosolni is. Annak, aki valamennyire ért az operációs rendszer újratelepítéséhez viszonylag egyszerűbb dolga volt. Ha te pont nem közéjük tartozol kicsit nehezebben ment. Aztán hiába sikerült megszabadulni tőle, a probléma megint, újra és újra előjött.
Te meg egyszerűen nem tudtad mi tévő légy?

Ennek számtalan oka lehet. Gyakran előfordul, hogy elmulasztjuk a legfontosabb karbantartási lépéseket is, vagy már a legelején nem fordítunk kellő figyelmet a rendszer stabil felépítésére. Arról már nem is beszélve, hogy az internetes bűnözés fénykorában a vírusírtó megvételekor húzzuk szorosabbra a nadrágszíjat. Ingyenes kártevő vadász programokkal operálunk, melyek általában csak a töredékét nyújtják a profi szoftvereknek. Sokunknak mentségére szóljon, hogy nincs se időnk se energiánk ezzel foglalkozni.

Ezért örülhetünk most annak, hogy végre a térségünkben is van egy olyan szakember, aki úgymond kiűzi és távol is tartja az gonoszt computerünktől. Horváth László komplett megoldásokat kínál nekünk számítástechnikai problémáinkra. Talán az egyik legnagyszerűbb szolgáltatása, hogy házhoz jön, ha szükségünk van rá és ezért több településen kiszállási díjat sem kell fizetnünk. Aki nem szeretne, többet szenvedni a technika ördögétől az jobban teszi, ha elmenti a számát, amit ide kattintva a honlapján megtalál:

http://www.xcomp.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.