Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Október 12. 08:48, hétfő | Helyi sport

Megkezdte a bajnokságot a MOGAAC DSE

Megkezdte a bajnokságot a MOGAAC DSE

Szombaton ismét pályára lépett és ezzel megkezdte az idei bajnokságot a MOGAAC DSE kosárlabda csapata.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége március 13-án hozta meg döntését, ami alapján lezárult valamennyi 2019/2020-as bajnokság. A Mogaac az egyetemi bajnokság legjobb 4 csapata között zárta az idényt, a Nyugati csoportban pedig a rájászás előtt álltak a fiúk. A csonkabajnokság nem úgy a tervek szerint sikerült, nem sikerült jól teljesítenie a Mogaacnak.

Annak érdekében, hogy a 2020/2021-es idén jobban sikerültjön, új, 24 tagos kerettel kezdte meg a bajnokságot a MOGAAC DSE. Az új kerethez csatlakoztak játékosok Miskolcról, Szombathelyről, de a MOGAAC saját új utánpótlás csapatából is.

A bajnokságot október 10-én, szombaton Dombóváron kezdte meg a csapat, ahol nem sikerült jól teljesíteniük, 94:44-es arányban a hazaikat nyerték a mérkőzést. Az első haza meccs október 16-án, pénteken 19:15-től lesz a Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnokban, a PTE-PEAC ellen.

A MOGAAC DSE új kerete: Baruta Richárd, Bugár Roland, Czirkos Dömötör, Faragó Zsombor, Iváncsics Ákos, Kerényi Nándor, Király Csaba Gergely, Kultcsár Ádám, Marosi Zsolt, Mayer Barnabás, Nagy-Bíró Benedek, Pálinger Szabolcs, Pallag Máté, Pintér Bence, Sebők Mátyás, Selling Zoltán, Sütöri Mátyás, Szabó Márton, Szabó Levente, Szalai Attila, Szepesi Szabolcs, Szilágyi Imre Márton, Tamás László, Zeve Krisztián.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.