Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Március 14. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: Aqua Kft.

Meghosszabított leadási határidő: „A víz, ahogyan én látom” vizuális pályázat

Meghosszabított leadási határidő: „A víz, ahogyan én látom” vizuális pályázat

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítjuk a Víz Világnapja alkalmából meghirdeti vizuális alkotói pályázat határidejét, hogy senki se maradjon le róla! Új leadási határidő: 2014. március 14.

A mosonmagyaróvári AQUA Szolgáltató Kft. a Víz Világnapja alkalmából meghirdeti

„A víz, ahogyan én látom”

című vizuális pályázatát a cég szolgáltatási területén működő óvodák óvodásai, valamint általános és középiskolák diákjai számára, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy alkotásaikon keresztül megmutassák, mit jelent számukra a víz.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a vízre, mint a létezés egyik elengedhetetlen feltételére. A pályázat ennek kapcsán környezetünk védelmére ösztönöz és segíteni szeretné a környezettudatos magatartás kialakulását.

A pályázaton az AQUA Szolgáltató Kft. szolgáltatási területén élő óvodások, valamint általános és középiskolás tanulók vehetnek részt egyéni vagy csoportos alkotásaikkal, pályázónként maximum 2 pályázati anyaggal.

Az alkotás fogalmát a kiíró szabadon értelmezi, lehetőséget adva a kreativitásnak és a kézügyességnek, így pályázni lehet bármilyen méretű, szabadon választott technikával készített képszerű, vagy térbeli pályamunkával, rajzzal, festménnyel, grafikával, fotóval, kollázzsal, plakáttal, kisplasztikával, makettel stb.

Kérjük a pályázókat, hogy minden alkotáshoz küldjék el
- nevüket
- életkorukat
- elérhetőségeiket (e-mail cím és telefonszám)
- az óvodát és a csoportot, vagy az iskolát és az osztályt, ahova járnak
- a felkészítő óvónő vagy pedagógus nevét.

Az elkészült pályamunkák leadhatók személyesen az AQUA Szolgáltató Kft. titkárságán vagy eljuttathatók postai úton a cég címére: AQUA Szolgáltató Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Timföldgyári u. 4.


A határidőn túl beérkező, vagy a kiírásnak nem megfelelő pályázatok értékelésére nem kerül sor.

A pályázatra benevezett alkotások az AQUA Szolgáltató Kft. tulajdonába kerülnek, a cég felhasználhatja őket kiállítások anyagaként, valamint saját marketing-kommunikációs és kommunikációs tevékenységéhez, kiadványaihoz és weblapjához.

Az AQUA Szolgáltató Kft. az egyéni és csoportos alkotásokat külön díjazza, és négy korcsoport (óvodás, általános iskola alsó tagozatos, általános iskola felső tagozatos, középiskolás) első három helyezettjét tárgyjutalomban részesíti.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2014. március 21-én, az AQUA Szolgáltató Kft. Víz Világnapi rendezvényén a mosonmagyaróvári Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontban kerül sor.


Tisztelettel:

Leitner László
ügyvezető igazgató s.k.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.