Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 16. 07:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Megcsalták a terhes énekesnőt

Megcsalták a terhes énekesnőt

Kiderült, Beyoncé férjének nem az első csemetéje lesz a hamarosan megszülető közös gyermekük, ugyanis kapcsolatuk hajnalán elég eredményesen lépett félre Jay-Z.

Múlt hónapban végre teljesült Beyoncé Knowles legnagyobb álma, mikor megtudta, hogy gyermeket vár. Férjura, Jay-Z azonban már korántsem mondhatja el ugyanezt magáról. Ő ugyanis már túlesett egyszer az apaságon, csak éppen nagyon titkolja. A világ legtehetősebb rappere csaknem egy évtizede rövidke románcba keveredett Shenelle Scott modellel, aminek egy kisfiú lett az eredménye. A kisfiú létezéséről tud maga Jay is, sőt, rendszeresen támogatja is az anyját a nevelésében. Emellett egymillió dollárral befogta trinidadi szeretője száját, hogy tartsák titokban a gyermeküket. Viszont Scott akkori barátjának apja nem kapott hasonló juttatást, így Beyoncé terhességének árnyékában kicsit belerondított bosszúból Jay boldogságába.

Ugyanis Shenelle sokáig azt hazudta, hogy Malik Sayeed az apa, és minden anyagi támogatást begyűjtött. A férfinak viszont feltűnt, hogy nem hasonlít rá a pici, és DNS vizsgálatot kért, amibe bevonták a rappert is, mivel ő is tudott a kalandjukról. Az eredmény pedig egyértelműen Mr. Cartert nevezte meg a fiúcska vérszerinti szülőjének.

Az egészben viszont nem is maga a terhességgel végződő egyéjszakás kaland, vagy az eltitkolt gyerek a legérdekesebb, hanem az időpont, amikor történt. A rapmogul fia jelenleg kilenc éves. Vagyis pontosan akkor fogant, amikor Jay és Beyoncé összejöttek. Viszont a kapcsolatuk annyira még nem lehetett stabil, hogy a zenész ne kacsintgasson ki egy kicsit. Minderről azóta Bey is informálva lett, és a kezdeti idegrohama már korántsem akkora, ha szóba kerül férje titkos csemetéje. Viszont nem akarja, hogy a család része legyen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára