Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2021. Április 14. 12:32, szerda | Helyi

Másfél milliót érő cigi a sofőröknél

Másfél milliót érő cigi a sofőröknél

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Hegyeshalomnál mintegy másfél millió forint értékben foglaltak le cigarettát.

A pénzügyőrök egy román buszt ellenőriztek Hegyeshalomnál, amikor Django, a NAV kábítószer- és cigarettakereső kutyája az utasok csomagjai között jelzést adott.

Django szimata nem csalt, ugyanis az raktérben található kartondobozokból 760 doboz cigarettát és tizenhat liter ismeretlen eredetű alkoholterméket találtak a NAV munkatársai. A busz vezetője és váltósofőrje az adózatlan termékeket magukénak vallották, azonban annak eredetét nem tudták igazolni.

A pénzügyőrök a csaknem másfél millió forint értékű dohányt és az ismeretlen eredetű alkoholt lefoglalták, és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 11:01, csütörtök | Helyi

Májusban ismét tavaszi lomtalanítás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal is megszervezi a lomtalanítást a városban:

2021. Május 06. 08:17, csütörtök | Helyi

Apa-lánya bringatúra - két keréken támogatják az autizmussal élőket

165 kilométer megtétele volt a cél május 1-jén és 2-án, az Apa-lánya bringatúra keretében. A kezdeményezést Szani Ferenc és lánya indították, hogy felhívják az autizmussal élőkre a figyelmet.

2021. Május 04. 10:55, kedd | Helyi

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek.

2021. Május 04. 08:23, kedd | Helyi

Lopott, rongált és egy iskolába is betört - 23 bűncselekmény miatt kell felelnie

Telephelyeken hagyott autókkal okozott balesetet, panziók szobájából lopott, de egy általános iskolába is betört az a 23 éves férfi, akinek 23 bűncselekmény miatt kell felelnie