Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Május 26. 03:59, csütörtök | PR

Magától beindul a jótékony folyamat - sikertörténetek

Magától beindul a jótékony folyamat - sikertörténetek

A nők számára kifejlesztett speciális gyógytorna receptje Izraelből érkezett Magyarországra, és mára több tucat ember számára hozott megoldást a gyötrelmes menzesz, a meddőség, a hormonzavar és a változókor kellemetlen mellékhatásai

Aviva Steiner – a módszer kitalálója és kifejlesztője – szerint külső és belső izmaink megmozgatásával jelentősen megváltoztatható szervezetünk hormonális állapota. Az alhas a belső hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. A mozgás fokozza az adott terület vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervezetbe”. Ez a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi, de visszahat a központi hormonális szabályozó, a hipofízis működésére is. A mozgás és a mozdulatsorok után létrejött altesti vérbőség akár a petevezetékek letapadását is oldhatja, így egyes esetekben megszüntetheti a meddőség okát.

Segíthet többszöri vetélés után is, mivel a gyakorlatok alkalmasak a méh izomzatának erősítésére, így lehetővé teszik a magzat sikeres kihordását. Ezek a gyakorlatsorozatok meghozzák illetve akaratuk szerint rendezik a nők havi ciklusát és könnyítenek a változó kor tünetein.

A férfiak számára kifejlesztett gyakorlatok segítenek a prosztata problémák, a vizelési gondok és a potencia zavarok megoldásában.

Magától beindul a jótékony folyamat

Aviva felismerte, hogy a vérkeringést serkentő mozdulatokkal a nő hatással lehet tulajdon fiziológiás folyamataira, uralhatja havi ciklusát, kiküszöbölheti a menopauza kellemetlen mellékhatásait, de a fogamzást, sőt a vetélést is elősegítheti. Az általa kifejlesztett gyakorlatok erősítik a női nemi szerveket, hatásukra miómák tűntek el nyomtalanul, méhszájsebek gyógyultak be, de kellemes mellékhatásként a szexuális libidó is újra szárnyra kapott már sokaknál. A tornának köszönhetően a nő megtanulja mozgósítani a benne rejlő erőket, a test öngyógyító folyamatai pedig beindulnak. Varga Lászlóné Ágitól megtudtuk, hogy egyáltalán nem baj, ha valaki nem hisz a torna erejében, bőven elég ha a gyakorlatokat elvégzi, aki jól és rendszeresen (heti kétszer) végzi a tornát, annál a jótékony folyamat magától is beindul.

Aviva tornára jelentkezés ill. bővebb információ itt:

Varga Lászlóné Ági, peak pilates oktató

06/30-9396-906

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről