Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 02. 12:15, kedd | Helyi

Magabiztos győzelmet aratott az egyetemi kosárlabdacsapat

Magabiztos győzelmet aratott az egyetemi kosárlabdacsapat

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság férfi Nyugati csoportjának 14. fordulójában, az NKE SE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem. A mérkőzés végeredménye 58-91 a mosonmagyaróváriak javára.

A végéhez közeledik a MEFOB nyugati csoportjának alapszakasza, a ezúttal az NKE csapata a Mosonmagyaróvárt látta vendégül a Ludovika arénában. A vendégek kezdtek frissebben, és gyors játékuknak köszönhetően pillanatok alatt 2-14-et mutatott az eredményjelző. Az időkérés után rendezte sorait a hazai csapat, így a negyed végére nyolc pont volt a MOGAAC előnye. A második negyedben főként a távoli kosaraknak köszönhetően nőtt a különbség, a félidőre közel húsz pont volt a differencia. A mérkőzés a 3.negyedben dőlt el végképp, ekkor az NKE megállt támadásban, és mindössze 8 pontig jutott a játékrészben, míg a Kámán, és Bakon vezette Mosonmagyaróvár látványos befejezésekkel növelte tovább előnyét. A záró negyedet azért sikerült megnyernie a hazaiaknak, az akkorra már a cseresorával játszó vendégek ellen.

Edzői értékelések:
ifj. Paulik Tamás: - Helyenként sikerült jó játékot mutatni, viszont kiemelkedő teljesítmény egy sem volt ma a csapatban. Az ellenfél a mérkőzés nagy részében magasabb sebességen játszott, és hát a 15 bekapott tripla sem dicsérhető. Jövő héten igyekszünk a becsület győzelmet megszerezni hazai pályán.

Laki Tibor: - Időszakosan jó játékkal, időszakosan koncentrált játékkal sikerült hoznunk ezt a győzelmet. Hetek óta kísért minket, hogy sosem azzal a kerettel utazunk akivel szeretnénk. Ennek ellenére jó hangulatú mérkőzésen vagyunk túl, az alapszakaszból még két fordulónk van, bízunk a jó folytatásban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.