Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Október 21. 10:56, csütörtök | Helyi

Látogatási tilalom a Karolina Kórház - Rendelőintézetben

Látogatási tilalom a Karolina Kórház - Rendelőintézetben

A betegek védelme érdekében, megelőző intézkedésként, október 25-től visszavonásig, látogatási tilalmat rendel el Dr. Takler Ágnes főigazgató a Karolina Kórház - Rendelőintézet teljes területén.

A korlátozás nem érinti az apás szüléseket, az egyházi személy tevékenységét, valamint továbbra is jogszabályi lehetőség van arra, hogy egy szülő a kiskorú gyermekével bent tartózkodjon, az ellátás idejére. Súlyos beteg hozzátartozói számára látogatási engedélyt az osztályvezető főorvos, főigazgatói jóváhagyással írásban ad. A járóbeteg-ellátás, valamint a beléptetési rendszer továbbra is működik.

Maszk használata az intézmény területén továbbra is kötelező!

A fekvőbetegek számára elengedhetetlenül fontos családi küldeményeket a hét minden napján 11.00 – 12.00-ig, valamint 15.00 - 16.00-ig a kórház főbejáratánál van lehetőségük a hozzátartozóknak leadni.

A csomagokon a beteg pontos nevét, valamint az osztályt fel kell tüntetni.

A higiénés szabályok betartása a csomagokra is vonatkozik, így azon tárgyakat, amelyeket nem lehet fertőtleníteni, lehetőség szerint ne küldjenek be a hozzátartozójuk részére, ugyanez vonatkozik a nagy értékű tárgyakra is.

Kérik a hozzátartozókat, hogy amennyiben a beteg állapota lehetővé teszi, úgy elsődlegesen magával a beteggel tartsák a kapcsolatot. A napi vizetek során a pácienseket is tájékoztatjuk az egészségi állapotukról.

A tájékoztatásra jogosult hozzátartozót a beteg jelöli meg, felvilágosítást minden esetben az adott részlegen dolgozó orvos nyújthat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.