Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Június 25. 14:01, péntek | Helyi
Forrás: La-Manga Étterem

La Manga Étterem Mosonmagyaróvár

La Manga Étterem Mosonmagyaróvár

A La-Manga ,mediterrán hangulatú kávézó és étterem a Mediterrán lakóparkban, ami tökéletes helyszín a nap minden szakában: legyen az egy kellemes délelőtt, egy kis étkezés napközben vagy vacsora itt mindig családias hangulat vár minden

Étterem, bár, találkozóhely, ami az estébe mélyülve könnyed szórakozóhellyé lényegül. Esténként nem lehet kihagyni a kemencében sütött, több feltéttel variálható, finom, ínycsiklandozó pizzát. Igazából az igény és a hangulat határozza meg a funkciót, nem a funkció a lehetőséget. Az étlap, az ételek modern "fusion" stílusa, a afrikai kávék ízeinek találkozása.

Kínálatunkból nem maradhat ki az afrikai, amerikai kávékülönlegesség sem, melyet helyben frissen pörkölten szolgálunk ki a vendégeinknek. Az édességek kedvelői, a nyári melegben többfajta fagylalt kehelyből válogathatnak.

Természetesen folyamatosan szervezünk különböző programokat és minden szombat este várjuk hajnalig a bulizni vágyókat. Tavasztól őszig az étterem egybenyitható hangulatos terasszal bővül ki.

La Manga „Siempre seguro"


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.