Városlista
2020. október 30, péntek - Alfonz

Hírek

2020. Október 15. 09:08, csütörtök | Helyi

Kultúrpiac az Ipartelepen

Kultúrpiac az Ipartelepen

A közösségi élet és a kultúra összevonása a célja, az Ipartelepi Lakosok Egyesületének programján, a Kultúrpiacon. A rendezvényt október 17-én, szombaton 9 órától tartják az ipartelepi Fekete István Általános Iskolában.

Első alkalommal szervezik meg a Kultúrpiac című rendezvényt az Ipartelepen. Az esemény célja, hogy felelevenítsék a városrész kultúráját, valamint, hogy bemutatkozzanak az ott élő, vagy onnan származó híres emberek.

A programok október 17-én, szombaton 9 és 12 óra között lesz a Fekete István Általános Iskola udvarán. Az eseményen köszöntőt mond Dr. Iváncsics János, alpolgármester és Mandl Andrásné, az Ipartelepi Lakosok Egyesületének elnöke. Fellép az Apnoé zenekar, a Theatrum ad Flexum színház énekesei, Reisinger Rubina, valamint az Egykéthá tánccsoport Az Ipartelephez kötődő alkotók, művészek bemutatkozása vásárlási lehetőséggel Erdős Anna, Bejczi Barbara, Nády Mária, Reisinger Attila, Várnai Kovács László. Bemutatkozik az MTE asztalitenisz szakosztálya valamint a Lajta Dogcentrum Kutyaiskola és Sportegyesület.

A program a CLLD pályázat keretében valósul meg.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 29. 11:19, csütörtök | Helyi

Szünetel a vízszolgáltatás

Szünetel a vízszolgáltatás november 2-án a Tímár utca teljes területén.

2020. Október 29. 11:10, csütörtök | Helyi

Hosszabb temetői nyitva tartás a hétvégén

Hosszabb ideig tartanak nyitva a mosonmagyaróvári temetők az ünnepek alatt.

2020. Október 29. 11:00, csütörtök | Helyi

Az OSE Lions II. ellen lépett pályára a Mogaac DSE

A Férfi NB II. nyugati csoportjának következő fordulójában, az OSE Lions II. ellen lépett pályára a Mogaac DSE idegenben.

2020. Október 29. 10:56, csütörtök | Helyi

Néma kiáltás - a rendőrség sokkoló kiállítása

“Néma kiáltás” nevet kapta az a kiállítás, melyet egy napra a mosonmagyaróváriak is megnézhettek a Flesch Központ előtt. Az 55 sziluett azokat az embereket szimbolizálja, akik tavaly vesztették életüket a megye útjain.