Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Június 07. 03:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Közös sportnap a Naposház lakóival

Közös sportnap a Naposház lakóival

Az elmúlt évek sikere után idén is megtartotta a Naposház sportnapját, amely a “legkisebb közös többszörös” elnevezést kapta.

A harmadik évre nemcsak a rendezvény vált hagyományossá, hanem az is, hogy az MKC-s kézilabdás hölgyek is csatlakoznak a sorversenyekhez. A viadal ezúttal nem a helyezésekről szólt, hanem a mozgásról, a jó hangulatról és arról, hogy megmutassák, hogyan lehet egymást elfogadva jól szórakozni.

Először a tavalyi sportnapon vehettem részt, ami nagy benyomást tett rám – mesélte Bízik Réka. Alapvetően ez egy nagyon vicces nap, sokat mosolygunk, élvezzük a feladatokat. Sok ismerőssel találkoztam idén is, ami pedig a legmeglepőbb volt számomra az, hogy megismertek és tudták ki vagyok. Emlékeztek rám és a többiekre is.



Borsos Eszter a FÉNI szakmai vezetője elmondta ez a rendezvény évről-évre nagy összefogással jöhet csak részre, így nagy öröm számukra, hogy az MKC részéről stabil partnerekre találtak. A sportnap egyik legfontosabb célja, hogy élményeket adjanak egymásnak, hogy egy kicsit bemutassák a speciális igényekkel élők mindennapjait. Hozzátette komolyan vették az UFM Aréna megnyitóján elhangzottakat, azaz, hogy ez a létesítmény mindenki sportcsarnoka. Most pedig a lehetőséget is megkapták, hogy megméressenek speciális igények.



A nap végén mindenki ugyanúgy győztes lett és átvehette a jól megérdemelt oklevelet is. Ám az együtt eltöltött idő emléke örökre megmarad, sőt az ígéretek szerint jövőre ugyanitt találkoznak, és újra mozognak egy jót közösen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.