Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2020. November 19. 11:08, csütörtök | Helyi

Kötelező maszkviselés - Csalókra figyelmeztetnek

Kötelező maszkviselés - Csalókra figyelmeztetnek

A kormányrendelet értelmében, Mosonmagyaróvár egyes területein, közterein kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, 6 éves kor felett.

Maszkot kell viselni a piacokon, az autóbuszmegállókban, játszótereken, temetőknek, bevásárlóközpontokhoz és üzletekhez kapcsolódó parkolókban, árkádok, külső előadóterek területén. Aki a szabályokat megsérti, az bírságolható, de erre csak a rendőrségnek illetve a Magyar Honvédségnek van jogosultsága. Mosonmagyaróvár jegyzője felhívja a figyelmet arra, hogy a városban megjelentek azok a csalók, akik magukat hatósági személynek adják ki, és a közterületen maszkot nem viselő járőkellőktől próbálnak pénzt kicsalni. A lakosságot arra kérik, legyenek figyelmesek, amennyiben megállítják önöket, kérjék a személyeket, hogy igazolják magukat, miszerint hivatalos szerv állományában vannak.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 14:04, szerda | Helyi

Hídlezárás és aszfaltozás a Kálnoki úton

Marási, aszfaltozási munkákat végez a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. az Aranyossziget út és a Rév utca közötti szakaszon.

2020. November 24. 09:30, kedd | Helyi

Pozitív lett a drogteszt, kábítószert találtak az autóban a rendőrök

Hétfő éjjel ellenőriztek a rendőrök egy autóst és utasát Mosonmagyaróváron, akiknél kábítószergyanús anyagokat találtak.

2020. November 24. 09:28, kedd | Helyi

Digitális oktatásra áll át a Móra iskola

Digitális oktatásra állt át a Móra-iskola, tíz napig csak az első és második évfolyam járhat iskolába.

2020. November 20. 07:51, péntek | Helyi

Megkezdődtek a szabadtéri színpad építési munkálatai

Elkezdődtek a munkálatok a Várnál, már építik a leendő színpad mögötti kiszolgáló épületet. A szabadtéri színpadra CLLD pályázaton nyert 50 millió forintot az Óvári Gazdászok Szövetsége.