Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2021. Szeptember 16. 11:58, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Körözés alatt álltak, elfogták őket a rendőrök

Körözés alatt álltak, elfogták őket a rendőrök

A rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében öt férfit fogtak el, közülök kettőt Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróváron, az Erkel Ferenc utcában egy 38 éves helybéli férfit ellenőriztek a járőrök a napokban, akiről kiderült, hogy a Győri Törvényszék, illetve a Mosonmagyaróvári Járásbíróság is a körözését rendelte el. A férfit előállítását követően szabadon bocsájtották.

Ugyanezen a napon a Móra Ferenc lakótelepen intézkedtek a járőrök egy 54 éves helyi lakossal is, akivel szemben a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsájtott ki. Az 54 éves férfit a rendőrök elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnét a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 09:13, péntek | Helyi

Mosonmagyaróváron is indul a Zöld Busz Program

2021. Október 21. 11:41, csütörtök | Helyi

Az év koncertje Mosonmagyaróváron

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János lép színpadra Mosonmagyaróvárra november 5-én, egy igazán utánozhatatlan koncerttel.

2021. Október 21. 10:56, csütörtök | Helyi

Látogatási tilalom a Karolina Kórház - Rendelőintézetben

A betegek védelme érdekében, megelőző intézkedésként, október 25-től visszavonásig, látogatási tilalmat rendel el Dr. Takler Ágnes főigazgató a Karolina Kórház - Rendelőintézet teljes területén.

2021. Október 20. 14:55, szerda | Helyi

Kémiatanárokat díjazott a Richter

22. alkalommal adták át a Magyar Kémiaoktatásért díjakat. A díjazottak között van Szabóné Sári Zsuzsanna, a Kossuth gimnázium tanára is.