Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. November 08. 09:56, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Kökény babára vágyik, de neje retteg a terhességtől

Kökény babára vágyik, de neje retteg a terhességtől

Aranka kicselezi a férjét.

Kritikus vita alakult ki a Mr. és Mrs. egyik legnépszerűbb párjának az életében. A Star magazin megtudta, Kökény Attila és neje, Aranka az élet legmeghatározóbb kérdéseiben ugyan egyetértenek, mégis számos körülmény gyengíti kapcsolatukat. Szexuális életük sem egyszerű, alig tudnak kettesben lenni, ráadásul családalapítási kérdések miatt is veszekednek.

– Nap mint nap hallgatom tőle, hogy ő akar még egy kisbabát, én pedig minden nap elismétlem neki, hogy nem szeretnék! – kezdte a Star magazinnak az énekes felesége, Aranka.

– Éppen elég csemeténk van. Ha nem nekem kéne megszülni, akkor lehet róla szó, mivel imádom a kicsiket, de 36 évesen már nem merek belevágni a kilenc hónapba.

Túl idős vagyok már az áldott állapothoz, nem lenne biztonságos, ha teherbe esnék. Ráadásul szerintem Attila nem is érné be egy negyedikkel, még többet akarna! – folytatta az asszony, akiről az a pletyka keringett, Attila megtiltotta neki, hogy fogamzásgátlót szedjen, ám ennek ellenére sem jön össze a gyermekáldás.

– Ez nem igaz! A férjem nem tiltotta meg a gyógyszer szedését, más oka van, hogy mellőzöm. A legjobb barátnőm négy évvel ezelőtt tragikus körülmények között meghalt: agyvérzést kapott, három gyereket hagyott maga után. Kiderült, hogy a fogamzásgátló okozta a bajt! Ő is 36 éves volt, és dohányzott is, akárcsak én. Ez rettent el a pirulák szedésétől.

Vigyázok, hogy ne essek teherbe, vannak egyéb praktikák, melyekkel kivédhető – tette hozzá sejtelmesen Aranka, aki bevallotta azt is, nem tudnak annyiszor romantikázni férjével, amennyiszer szeretnének, mert kisfiuk még gyakran velük alszik.

– Szerencsére most már elég sűrűn átmegy a testvérei ágyába éjszakánként, szóval vannak esték, amikor kettesben lehetünk Attilával. Nem kell lemondanunk az intim pillanatokról. Ez nagyon fontos egy kapcsolatban!

Mi ketten nem megyünk sehová, és ennek meg is van az oka. Egyszer utaztunk el Attilával, úgy, hogy a gyerekek itthon maradtak. Szörnyen hiányoztak! Azóta csakis az ő társaságukban megyünk nyaralni, kikapcsolódni – mesélte.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.