Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Január 21. 05:00, szombat | Sport
Forrás: MTI/AP/DPA/Arne Dedert

Kleinheisler a Ferencvároshoz kerül

Kleinheisler a Ferencvároshoz kerül

Kleinheisler László a tavaszi idényre a Ferencváros labdarúgócsapatához kerül.

A válogatott középpályás ősszel a Bundesligában újonc Darmstadtnál szerepelt kölcsönben a Werder Brementől, de előbbi klub honlapjának pénteki híre szerint ezt a megállapodást felbontják, és a 22 éves játékos csatlakozik a Ferencvároshoz.

Torsten Frings darmstadti vezetőedző úgy nyilatkozott, hogy megkeresés érkezett Budapestről, Kleinheisler élni kívánt a lehetőséggel, ők pedig nyitottak voltak erre, mert a magyar futballistának nem lett volna egyszerű rendszeres játéklehetőséghez jutnia náluk.

A Darmstadt 16 fordulót követően nyolc pontjával sereghajtó a Bundesligában. A 11-szeres válogatott, a tavaly nyári Európa-bajnokságon is szerepelt Kleinheisler 12 találkozón lépett pályára és egy gólt szerzett. Az OTP Bank Ligában címvédő Ferencváros jelenleg negyedik az NB I-ben négy ponttal lemaradva az éllovas Videotontól.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.