Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2020. Július 04. 14:55, szombat | Helyi
Forrás: mte1904.hu

Kiütötte az MTE a Pápát

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

Varga László tanítványai szombaton a csoportrivális Pápát fogadták hazai pályán. Az óvári csapatból Nagy Kevin és Jasarevic Mahir hiányzott kisebb sérülés miatt.

A Mosonmagyaróvár már az elejétől fogva sokkal veszélyesebben játszottak, de ekkor még állta a sarat a vendégcsapat, amelyet egyszer a hazai kapufa is kisegített. Aztán Illés remek gólja után összejött a vezetés, amit az első félidőben Balogh Ferenc duplázott meg. A folytatásban Tamás Attila is betalált, majd Laki duplázott, így az MTE könnyedén, 5-0-ára legyőzte a pályán keveset mutató Pápát.

Folytatás július 10-én, pénteken a Lipót ellen. A találkozó 18 órakor keződik.

Credobus Mosonmagyaróvár – Pápai Perutz FC 5-0 (2-0)

Mosonmagyaróvár, Wittmann Antal Park

MTE: Heinrich – Bohner, Debreceni, Bokor B., Balogh F., Takács M., D’Urso,Czingráber, Illés D.,Szalka, Laki. Vezetőedző: Varga László

Csereként pályára léptek: Gyergyádesz (k), Horváth K., Kozma, Tamás A., Nagy L., Bölönyi, Benkovich.

Pápa: Szigeti – Molnár T., Dóczi, Zsirai, Szabó Zs., Skriba, Mogyorósi, Iványi, Szilágyi A., Irmes, Berecz D. Vezetőedző: Lengyel Ferenc

Csereként pályára léptek: Schener (k), Márton, Hanzl, Nagy T., Baldauf, Herbert, Cseke, Kalász, Császár A., Császár J., Böröczky.

Gólszerzők: Illés, Balogh F., Tamás A., Laki (2)

Varga László, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „A mutatott játékkal és az eredménnyel is elégedett vagyok. Három hete kezdtük el a felkészülést az új idényre, és azt látom, hogy fokozatosan fejlődünk. Jó képességű és jó hozzáállású játékosaim vannak, ennek köszönhető ez az eredmény is. Remélem a fejlődésünk töretlen marad, mert akkor sok örömben lesz részünk a jövőben.”

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 09:16, hétfő | Helyi

Egy taxist rabolt ki egy testvérpár - Elkapták őket a rendőrök

A Manninger lakótelepen vett fel szombat este egy férfit és egy nőt a mosonmagyaróvári taxis, akik aztán az út során kirabolták.

2021. Január 22. 13:24, péntek | Helyi

Reisinger Attila vehette át a Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért Díjat

Szűk körben, de idén is átadták a Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért díjat a magyar kultúra napját. Az elismerést Reisinger Attila író vehette át.

2021. Január 22. 08:43, péntek | Helyi

Nem történt bűncselekmény - Eljárást kezdeményeztek a fiatalkorúval szemben

Ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, miután egy 16 éves lány feljelentését tett. Most a hatóság félrevezetésének bűntette miatt eljárást kezdeményezett a lány ellen.

2021. Január 21. 09:33, csütörtök | Helyi

Óvár Battle 2019.

Még 2019-ben volt lehetőségük a magyar és a határon túlról érkező break-táncosoknak összemérni tudásukat Mosonmagyaróváron.