Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. Március 08. 18:06, vasárnap | Helyi

Kikapott a Credobus Mosonmagyaróvár

Kikapott a Credobus Mosonmagyaróvár

2020 első bajnoki mérkőzésén a Credobus Mosonmagyaróvár Komáromba látogatott az NB III Nyugati csoportjának, 18. fordulójában.

Jobban kezdtek a hazaiak, negyed óra elteltével Végh már meg is szerezte a vezetést. A Mosonmagyaróvár előtt is több lehetőség adódott, ám pontos befejezés hiányzott. A szünetre így 1-0-s hazai vezetéssel vonultak a felek. A folytatásban mindent megtett az egyenlítésért a Mosonmagyaróvár, amely végül Nagy Kevinnek sikerült az 58. percben. Alig negyed órával később azonban Vadász öngóljának köszönhetően már ismét a Komárom vezetett. Bármivel is próbálkozott még az MTE a hátralévő időben már a hazaiak akarata érvényesült, így 2-1-es komáromi sikerrel zárult a mérkőzés.

Bozsik Péter: - Nagyon nehéz mérkőzés volt, hiszen egy dinamikus, agresszív Mosonmagyaróvárral találkoztunk. A mérkőzésnek voltak kritikus fordulópontjai, szerencsére ezekből mi jöttünk ki jobban és úgy érzem ma pont egy gól volt a két csapat között.

Varga László: - Nem kaptuk el az elején a mérkőzés fonalát, elcsúszott a védekezés is. Bár sok lehetőségünk volt, azokat nem tudtuk pontosan befejezi. Jobb játékot vártam a csapatomtól, sokat kell még dolgozni, hogy jövő héten már több hittel és akarattal játszunk.

Komárom VSE-Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)
Komárom, 350 néző
Vezette: Jakab Á.

Komárom: Szabó M. – Molnár S., Tóth P., Göblyös, Katona, Hajba (Schiller, 84.), Módi, Végh B., Sándor I. (Csernák,72.), Végh T., Eszlátyi (Vincze, 92.). Vezetőedző: Bozsik Péter

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Vadász (Bohner, 78.), Debreceni, Lakatos, Darázs, Czár, Pongrácz, Jasarevic, Szalka (Laki, 78.), Tamás A. (Kozma, 46.), Nagy K. Vezetőedző: Varga László


Gsz.: Végh (16.), Vadász (74.- öngól), ill. Nagy K. (58.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.