Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Június 09. 10:07, szombat | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Kiemelkedő tevékenységéért elismerésben részesült a SzigetKÖZ kommunikáció

Kiemelkedő tevékenységéért elismerésben részesült a SzigetKÖZ kommunikáció

2018. június 7-én a Környezetvédelmi Világnap alkalmából Nagy István agrárminiszter, kiemelkedő tevékenysége elismeréseként díjazta az InfoSzigetköz (és InfoMosonmagyaróvár) Média főszerkesztőjét.

A hivatalos ünnepség Budapesten, az Agrárminisztérium Darányi Ignác termében került megrendezésre. Az összesen 67 díjazott között szerepeltek neves professzorok, kutatók, médiatulajdonosok, újságírók, óvó- és iskolai pedagógusok, referensek, ügyintézők, aktív és nyugállományba vonuló szakemberek.

Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária/AM

A díjak átadása előtt Nagy István agrárminiszter mondott ünnepi beszédet, melyben ismertette a tárca környezetvédelmi feladatait és kihívásait. Hangsúlyozta, hogy a célok végrehajtásához közös gondolkodásra, együttes fellépésekre lesz szükség.

Kiemelt fontossággal bírt továbbá, hogy a tárca a Környezetvédelmi Világnapot a Pedagógusnappal együtt ünnepli, hiszen a két tevékenység között szoros szálak fűződnek.

Ha van közös célkitűzésünk, amit a mai napon itt megfogalmaztunk, akkor az az, hogyan tudunk eljutni a fiatalokhoz. Hogyan tudjuk őket meggyőzni arról, hogy olyan fontos kihívás, ami az emberiség előtt áll és ennek megoldásában, munkafolyamataiban részt venni, egy nagyszerű feladat. - mondta a tárcavezető.

A köszöntőbeszéd teljes szövege elérhető itt: drnagyistvan.hu

Az ünnepségről készült beszámoló itt olvasható: InfoSzigetköz

A képen (balról jobbra): Dr. Rácz András természetvédelemért és környezetügyért felelős államtitkár, Nemes Klaudia a Sikerképző Műhely Kft. ügyvezető-tulajdonosa, dr. Nagy István agrárminiszter

Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária/AM

Az InfoSzigetköz Média és az ezzel együtt elindított SzigetKÖZ kommunikáció valódi közösséget épít. Olyan együttműködésekre és együtt gondolkodásra törekszünk, melynek középpöntjában a környezetünk áll.

Online csatornáinkon elindított beszélgetéseink célja és küldetése, hogy Szigetközről hitelesen, érdekesen és tabuk nélkül számoljunk be.

Az elmúlt időszakban nagyon sok beszélgetés indult el abban az irányban, hogy még többen csatlakozzanak közösségünkhöz, tovább színesítve azt a palettát, melyet SzigetKÖZ kínál.

Várjuk szervezetek, cégek, magánszemélyek jelentkezését is, akár egy oldalkedvelés, hozzászólás vagy személyes eszmecsere keretében!

Nemes Claudia főszerkesztő

E-mail címünk: infoszigetkoz.hu@gmail.com

FB: facebook.com/InfoSzigetkoz/

Csoport: facebook.com/groups/SzigetKOZ/


„Látnunk kell egymást, hogy láthatóak legyünk,
hallanunk kell egymást, hogy hallhatóak legyünk.”
(Csoóri Sándor)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.