Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Augusztus 30. 10:29, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Kick Box edzések Mosonmagyaróváron

Kick Box edzések Mosonmagyaróváron

A 4Fight Kick-Box és Szabadidő Club azzal a céllal alakult 2009-ben, hogy a kick-box sportágat népszerűsítse, egészséges életmódra ösztönözze és nevelje a fiatalokat, megszerettesse a küzdősportot.

A Sportegyesület kiemelt célja a hazai és nemzetközi versenyeken való megmérettetés és sikeres szereplés.

Természetesen klubunk edzéseit azon érdeklődők is látogatják, akik nem versenyszerűen sportolnak, hanem csak az egészségmegőrzés vagy némi önvédelem tanulása a cél.
Kiemelt célunk volt már a kezdetektől, hogy helyi szinten országos bajnokságok szervezésével mutassuk meg a sportágat a nagyközönségnek. Versenyzőink a sportegyesület megalakulásáig győri színekben versenyeztek, 2009-ben már nagyon fontosnak éreztük, hogy a mosonmagyaróvári versenyzőin Mosonmagyaróvár hírnevét erősítsék és ezért megalakítottuk a 4Fight Kick-Box és Szabadidő Sportegyesületet.

Versenyzőink számos nemzetközi és országos versenyen állhattak már a dobogóra.
Az elért sikereink fontos pillére az összetartás és a csapatszellem. Egyesületünk, a sport és versenyzés által új lehetőségeket biztosít az ifjak számára. Célt ad nekik a céltalan világgal szembe és lehetőséget nyújt új értékek és új élmények megszerzésére. Ezek a sikerek és élmények nélkülözhetetlenek lesznek a sikeres életpálya kialakulásában.
Ebben a közösségben mindenki megtalálhatja a helyét és célját, az óvodás kisgyermektől kezdve a dolgozó felnőttig. A célunk, a hagyományos értéknek a megőrzése, a csapatszelem erősítése és az ifjak sikerhez jutatása.

Edzésein két helyszínem folynak:

4Fight Center (Kökény utca 9 – Mediterrán lakópark)

és Őzikés Óvoda (Kórház utca)

Korcsoportok:
Ovis csoport
Serdülő – junior csoport
Felnőtt csoport

Elérhetőségeik:
4Fight Kick-Box Club, Mosonmagyaróvár, Kökény utca 9.

Web:
www.4fightkickbox.hu

Tel:
Béres János: +36 70 9411385

E-mail:
janos.beres@4fightkickbox.hu

Ovis és Gyermek edzések:

http://infomovar.hu/program_olvas/permalink:-4fight-kick-box-club-ovis-es-gyermek-edzesek-2012-08-29112241/

Felnőtt edzések:

http://infomovar.hu/program_olvas/permalink:-4fight-kick-box-club-2012-08-29111207/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.