Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Március 05. 21:19, szombat | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Két MKC-s játékos is szerződést kötött a Győrrel

Két MKC-s játékos is szerződést kötött a Győrrel

A klub tájékoztatása szerint a minap az MKC SE két játékosa is két éves szerződést írhatott alá a Győri Audi ETO KC-val.

Ebben az évben is lehetőséget biztosít felnőtt keretében mosonmagyaróvári játékosoknak a Győri Audi ETO KC, a megállapodás értelmében a csajok eltérő ütemezésben hagyják el klubunkat. Szidónia nyártól már Győrben készül, és zöld-fehér színekben vág neki a 2016/2017-es szezonnak, így már csak a rájátszás során segíti csapatunkat.
„Óriási előrelépés, és rendkívüli elismerés ez a szerződés számomra. Izgatottan várom az előttem álló időszak kihívásait.”
– tette hozzá kiváló szélsőnk, Szidónia.

Kiss Niki fantasztikus tehetségét viszont még jó ideig hazai színekbe öltözve csodálhatjuk, hiszen kiváló jobbátlövőnk a következő szezon során még Mosonmagyaróváron pallérozódik.
„Örülök, hogy még egy évet itt tölthetek, hiszen nagyon megszerettem az egyesületet. Itt rengeteg játéklehetőséghez jutok, és gondolom mondanom sem kell, hogy az én koromban ez mennyire fontos. Bízom benne, hogy a szezon végeztével készen állok majd, hiszen a Győri Audi ETO KC minden értelemben hatalmas előrelépés a számomra.”- vélekedett a megállapodásról lövőnk, Kiss Nikoletta.

A csajok átigazolása nem csak számukra hatalmas elismerés, hanem klubunk számára is. Nem titkolt célunk, hogy olyan játékosoknak biztosítsunk a világszínvonalú magyar bajnokságban rendszeres játéklehetőséget, és folyamatos megmérettetést, akik a korosztályos lehetőségeiken már túlnőttek, de más együtteseknél még nem jutnának rendszeres meccsrutinhoz. A győri egyesülettel fennálló közeli kapcsolatunk pedig csak tovább tetézi a megállapodásból adódó örömöt.
„Két kiemelkedően tehetséges játékosról van szó, akiket hosszú távon is a felnőtt csapatunkba szeretnénk tudni. Erre nyilván fel kell készülni, nem megy egyik napról a másikra, de a szezon során bizonyított elhivatottságuk, és alázatuk tanúsítja, hogy megértek a kihívásra. A szerződés azt jelképezi, hogy a kötelékünkbe tartoznak és számítunk rájuk.” – nyilatkozta Kelecsényi Ernő a Győri Audi ETO KC elnöke.

/Fotók: Györe Béla/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben