Városlista
2021. január 25, hétfő - Pál

Hírek

2020. Július 01. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Kerékpárral és gyalog is lehet közlekedni a Lajta-hídon

Kerékpárral és gyalog is lehet közlekedni a Lajta-hídon

Zajlik a felújítás.

A Kútház Kft. értesíti a lakosságot, hogy a Kiserdő utcai Lajta-híd pályaaszfaltozás ideje alatt a kifolyási oldalon a kerékpáros és gyalogos forgalom – odafigyeléssel az esetleges ideiglenes lezárásokra – biztosított. A híd a közúti közlekedés, járműforgalom elől elzárt. A Lajta-ágon kishajóval, kenuval közlekedők figyelmét ugyanakkor felhívják arra, hogy a magas vízállás és a mederben végzett munkák miatt a híd alatti áthaladás a víziközlekedésben akadályokba ütközhet. A munkálatok befejezéséig szíves türelmüket és megértésüket kérik.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 09:16, hétfő | Helyi

Egy taxist rabolt ki egy testvérpár - Elkapták őket a rendőrök

A Manninger lakótelepen vett fel szombat este egy férfit és egy nőt a mosonmagyaróvári taxis, akik aztán az út során kirabolták.

2021. Január 22. 13:24, péntek | Helyi

Reisinger Attila vehette át a Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért Díjat

Szűk körben, de idén is átadták a Mosonmagyaróvár Város Kultúrájáért díjat a magyar kultúra napját. Az elismerést Reisinger Attila író vehette át.

2021. Január 22. 08:43, péntek | Helyi

Nem történt bűncselekmény - Eljárást kezdeményeztek a fiatalkorúval szemben

Ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság, miután egy 16 éves lány feljelentését tett. Most a hatóság félrevezetésének bűntette miatt eljárást kezdeményezett a lány ellen.

2021. Január 21. 09:33, csütörtök | Helyi

Óvár Battle 2019.

Még 2019-ben volt lehetőségük a magyar és a határon túlról érkező break-táncosoknak összemérni tudásukat Mosonmagyaróváron.