Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 03. 09:53, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Képek a hétfői balesetről, próbababát lopott-rendőrségi összesítő

Képek a hétfői balesetről, próbababát lopott-rendőrségi összesítő

Összeszedtük a környék történéseit és egy meglehetősen bizarr esetet is találtunk.

Két kamion ütközött az M1-esen

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2020. március 2-án (hétfőn) 12 órakor az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Lébény és Mosonmagyaróvár közötti útszakaszon.

Egy Scania típusú nyergesvontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény sofőrje a haladása során nem tartotta meg a megfelelő követési távolságot az előtte haladó kamiontól. Így amikor a vétlen gépjármű forgalmi okból fékezni kényszerült, a Scania hátulról nekiütközött.

A balesetben személyi sérülés nem történt, a szemle és a műszaki mentés ideje alatt több kilométer hosszú torlódás keletkezett a hétfői intenzív forgalomban, az autópályán.

Két elfogás és egy ittas sofőr

A mosonmagyaróvári rendőrök 2020. március 1-én 12 órakor a hegyeshalmi vasútállomáson igazoltattak egy miskolci férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a körözöttet elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A mosonmagyaróvári rendőrök 2020. március 2-án 15 órakor a hegyeshalmi vasútállomáson igazoltattak egy férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Dunaújvárosi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki. A járőrök a körözöttet elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

A mosonmagyaróvári járőrök az M15-ös autóúton ellenőriztek 2020. március 1-én 7 óra 27 perckor egy szlovák rendszámú autót és annak sofőrjét. A 37 éves szlovák férfinél pozitív eredményt mutatott a vele szemben alkalmazott szonda, ezért őt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából előállították a rendőrök.

És a végére egy furcsa hír Győrből. :D

Próbababát lopott

A rendelkezésre álló adatok szerint, a képen látható ismeretlen férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. február 14-én 18 óra körül, egy győri üzlet elől ellopott egy próbababát az azon elhelyezett ruházati cikkekkel együtt.

Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Fotók: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.