Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Szeptember 30. 12:44, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Kemény mezőny várható a Superfight Series Hungary gálán

Az utóbbi évtized legerősebb felhozatala várható a Superfight Series Hungary 8. nemzetközi küzdősport gálán Székesfehérváron!

2021. október 16-án rendezik meg nyolcadik alkalommal a legjobb hazai és nemzetközi harcosok részvételével a Superfight Series Hungary újabb versenynapját, ezúttal ismét kitekintve a fővárosból a Fejér megyei megyeszékhelyre Székesfehérvárra látogat a sorozat.

A szervezést, mint eddig minden alkalommal a Prémium Rendezvényszervező Zrt és a Perfect Fight Club jegyzi. Botka István sportmenedzser nyilatkozott a Prémium Médiának a szervezés részleteiről:

„Nagy megtiszteltetés ezt a gálát szervezni, hiszen minden alkalommal kiváló versenyzők érkeznek Európa minden részéről. Köszönet ezért Kispál Balázsnak és Nagy Balázsnak, akik a fightcardokért felelnek. Az előzményeket, aki nem ismerné elmondom, hogy a széria a pandémia ideje alatt is működött, bár volt létszámkorlátos és zártkapus verseny is csak a televízión keresztüli megtekintéssel. Most azonban azt tervezzük, hogy a székesfehérvári Alba Regia sportcsarnokot megtöltjük az októberi gálánkon! A visszajelzések jók, megkezdtük az elővételes jegyek értékesítését és azt kell mondjam, hogy várakozáson felüli az indulás. max 1400főt tudunk védettségi igazolással beengedni, így érdemes mielőbb beszerezni a jegyeket! 15 mérkőzést láthatnak a nézők, ebből 8 nemzetközi harc lesz K1 és Muaythai harcrendszerben. Bízunk benne, hogy mindenki jól fogja érezni magát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára