Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2020. Március 05. 10:23, csütörtök | Helyi

Keleti Éva kiállítás: változott a mai nap programja

Keleti Éva kiállítás: változott a mai nap programja

Betegség miatt elmarad a beszélgetés Keleti Évával, de a tárlatvezetést megtartják.

Keleti Éva az éjjel belázasodott, így a mai rendezvényen nem tud részt venni. A 18 órakor kezdődő Egy asztalnál beszélgetés elmarad, ám a 17 órakor kezdődő tárlatvezetést megtartják.

Bácsi Róbert fotográfus, a mosonmagyaróvári kiállítás kurátora és Máté Attila, az MTVA tartalomértékesítési vezetője tartja a tárlatvezetést. Az Egy asztalnál beszélgetést a szervezők reményei szerint a későbbiekben sikerül bepótolni. Az időpontról hamarosan tájékoztatjuk Önöket! Keleti Évának mielőbbi jobbulást kívánunk!

Köszönjük szíves megértésüket! A kiállítás március 10-ig látogatható a Flesch Központban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 12. 17:46, szerda | Helyi

Személyesen is látogathatók az idősek otthonában élők

Az enyhülő korlátozások között, az Idősek Bentlakákos Intézményeire is új szabályokat vezettek májusban. Ennek értelmében ismét látogathatók az ott élő idős rokonok.

2021. Május 12. 08:09, szerda | Helyi

Két templom, egy örökség

Két templom és három kisebb szakrális emlékmű újul meg egy határon átnyúló program keretében, Mosonmagyaróváron és Pozsonyban. A projekt célja az egyházi kulturális örökség kiemelése.

2021. Május 11. 16:24, kedd | Helyi

Várják a javaslatokat a Pro Urbe Mosonmagyaróvár díjra

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata az idei évben is odaítéli a “PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR" kitüntető érmet és a kitüntetéssel járó díjat. A javaslatokat június 7-ig várják.

2021. Május 11. 13:19, kedd | Helyi

Segítség a tervezethez

Az szja-bevallási tervezetet mindenképpen érdemes átnézni, szükség esetén módosítani. A jóvá nem hagyott tervezet május 20-án automatikusan bevallássá válik.